Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je para uloženo do sada smo mogli imati autoput do mjeseca
Sredstva za dionicu Lasva-Vitez odobravaju 17-ti put dosad, vjerovatno ce biti od zlata kad su toliko novca odobrili...
👍
konačno
Oni samo upumpavaju pare, a ceste slabo napreduju.
Opet USK najvise dobio...hvala
Lazu
Odakle ih izdvaja, kad gradjani placaju akcize, putarine i sl. Znaci od naseg novca izdvoji malo za puteve, a ostalo u hadzijanje.
Grade ovu Lasvu 10 godina
Prije 5 godina ste počeli brzu cestu od Lašve pa nidokle fujjjj
Opet ga Tuzlanski kanton puši zahvaljujući SDA moćnicima pa koji već put lažete ovaj napaćeni narod sa tim milionima dabogda vam bog vratio da se zabavite sobom a krenulo je fino sva vam omladina odlazi skočiće vam sve na nos akobogda.
Daj vakcine ebo vas ceste, pomrijet ce sve, nece imat ko da ih koristi
Sta imaju oni izdvajat kad su akcize od goriva vec izdvojene za plate...pardon puteve.
mozda docekam da se provozam brm brm
Ne izdvaja vlada nego daju malo crkavice a sebi ostavljaju veeeeliki dio NASIH PARA od akciza koje su namjenjene za izgradnju autoputeva,a i to ce otici za plaće guzonjama
Ulazete vec 7 godina i 0 km. na kraju. Kome vi ulazete?