Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pregledao slike, prelijep nema sta pogotovo unutrasnjost auta ali 111 hiljada za Hyundai je previse. Da ne nabrajam koja auta se mogu uzeti za taj iznos, to svi znamo. Hyundai moze kostati maksimalno 70 hiljada.
@appleUser1606689226 juz korea je mislim medju 10 svjetski sila mislis da tamo neko rinta za 10 km po satu?
@appleUser1606689226 pravo pitanje: da li Mercedes ili Audi danas za iste pare nudi bolje u klasi ili samo ima bolji marketing? Njemacka privreda se ne moze damas tako lako nositi sa brzorastucim tehnoloskim napretkom Juzne Koreje i Japana, cak ni sam Nijemac nece tako lako izabrati Audija pored ovakvog Hyundaija. Hyundai prije 10 godina, to je vec upitno, ali danas je rame uz rame. To sto smo mi ovdje zatucana gamad kojima je usadjeno u glavu od rodjenja da je svabo tito, to je druga stvar...
Mnogo je kume. Bas je mnogo
@kokakolesivebojezivi - mnogo je za one koji ne koriste auta države ili firmi. Kada se sve sabere i spoji nisu baš velike pare za sve što se dobije. Dugotrajnost i vrlo malo kvarova kod ovih auta je već petnaest godina rame uz rame sa " izvikanim " firmamama. Treba pogledai i rezultate u reliju.
Dobar tita mi.
Ni nalik Dvici!
Dobro je rade zmigavci u bmw-a ne rade🤣🤣🤣
Samo mi nije jasno da video bez govora možete pustiti na YouTubeu i kazati da je to test.
imas 112k i odes kupis hyundaia,ma hajte molim vas
Zanimljivo da u 2021. i dalje imamo predrasude prema Hyundaiju. Marka koja sa svojom "kcerkom" Kijom zadnjih par godina regularno rangira medju najpouzdanijim auto-brendovima, plus, nudi duzu garanciju nego vecina proizvodjaca. Full opremljen top model marke kosta 115 hiljada? Nista cudno, vidim da polovni Volvo modeli hladno kostaju po 120 hiljada na nasem trzistu. Polovni!
..Ovo nazalost vise pokazuje nasu nemoc i ekonomsku zaostalost, stagniramo sa standardom i plateznom moci vec 15 godina sigurno. Ljudi, nov Golf VIII kosta 50 i nesto hiljada maraka. To je nova realnost.
Pa znas li ti sta je volvo za ovu hrpetinu plastike?
Vozio sam dva Hyundaia. Nakon 200 000 postaje glavni dusman u kuci. A i do tad ako trebas neki dio, lakse naci protezu za nogu. Ali da su udobni i lijepi - jesu.
Koliko para toliko i muzike!!!! Uzmi dobro opremljen auto, sve i jedan je skup. Uzmi jeftin auto , u njemu češ prozore dizati kurblom. Čiste gluposti su jkad neko kaže ovaj je jeftin auto ,a dobar. Naravno da je jeftin kad u sebi nema ništa. Kad bi dacia u sebi imala sve ovake extrase bila bi i ona + 40000€ .
Fali mu antifriza barem pola litra koliko vidim
Hyundai je top auto, u firmi gdje radim ima 16 hyundai vozila i sto se tice kvaliteta bolje su se pokazali neg vecina top marki, do 200.000 skoro ni jedno auto nije imalo neki kvar, jedina mana im je losi materijali unutrasnjosti.
Auto je ružno, samo ga niža cijena od najboljih može spasiti.
Svaki proizvod ima svog kupca, tako da tu je to, ko voli uzet ce hyundaia, navika
111 tisuca za Hyundai, ne hvala