Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bok, moje ime je Camila Alejandro iz Španjolske Madrid i imam 37 godina dama, naišao sam na vaš profil i zainteresirao se za vas. Kontaktirajte me izravno na moju adresu e-pošte za važnu raspravu, ovdje je moj id e-pošte (camila48889 @ gmail .com)
Kolika je kazna ako se vozi ljeti-zna li se?
zar nije ovo kopija t6 kalifornija
Nekih 270km je domet od proizvodjaca... U zimskim uslovima sa grijanjem, svjetlima, off road gumama koje otpor stvaraju mnogo veci od normalnih i svom tom opremom za putovanje... na sta ce liciti putovanje od cca5000km kad svako malo mora dopunjavat bateriju? Nezz al mislim da to nece bas proci u tu svrhu
Sveiki visiem, es vēlos pateikt lielu paldies Markam Viljamsam, kurš man aizdeva aizdevumu mana slimā bērna medikamentozai ārstēšanai. Es šodien esmu tik priecīgs satikt Marku Viljamsu, sazinieties ar viņu pa e-pastu, ja jums nepieciešams steidzams aizdevums ([email protected])
jos da ste se potrudili par slika unutrašnjosti, pa da idem da kupim sebi jedan 😁
Baterije i zima jos uvijek ne idu zajedno. ko ga uzme za zimske krajeve, nece imati nek domet.