Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klošarčić bućapotočki
treba uvest smrtnu kaznu pa da vidimo kako ce mafijat
za ovakve zatvor ništa ne znači. Državu košta para, a kad izađe na slobodu biće ko Izudin Tahirović.
Zatvoriti u tamnicu do kraja života i baciti ključ
Gdje da pobjegne u Sandzak odakle je i dosao? Djevojka pod imenom Sara jos ga javno podrzava to je sve sto treba da znate s kim zivite.
Prezime mu nije sandzackog porijekla, neko prosuo pricu i svi kao ovce 😂
^Ti znas moje porijeklo na konto mog imena i prezimena?😀 U Bosni je odavno ne vise, odakle si ti nego odakle su tvoji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E cuj osumnjiceni ostaje u pritvoru zbog mogucnosti bjekstva ako ode na slobodu,pa zar bi neko mogo pustit na slobodu ovakvog monstruma,ovo je za tamnice,ne za resetke,dozivotno.
Internetom kruzi slika on nasmijan njemu je dobro on uziva izgleda. Ko stiti malog?
Mamu hebo nesta se kurchio vazda,a kad puhne vjetar borio se da ostane na zemlji. Inace je ovaj govnar dilao za bracu Papic koji zive kod stanice iznad "Ekija" i pootrovase svu djecu iz Buca Potoka, a rade sa policijom godinama i niko da ih uhapsi.
Truho i ti i oni koji ti u posjetu dodju
Objesit kera na Ferhadiji