Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
USA ratuje a ne vi, samo ko uvijek preko leđa nekog trećeg. neka ide direktno na Putina! blago zemlji gdje Ameri nisu još došli
Od tih 60 milijardi ide 11 za consulting! Granata koju bi Pretis napravio za 300$ sa PDVom, oni Ukrajini zaračunaju 15.000$. Ovo nije vojna pomoć za Ukrajinu, ovo je subvencija moćnog američkog gun lobija.
Za sta si bolan zele zahvalan🤪🤣 pola drzave ti vec naselilo USA ostavise sve svoje a pojma nemaju kakva ih mrtvaja ceka ovdje ko Nas sve Koji smo vec ovdje mislim Koji vec duddlamo I sluzimo..
A nikad nije ni prestajala stizati.
Koliko samo proruskih botova na klixu ima, ako toliko ulazu na klix, sta tek para bacaju na ostale portale i forumu, doduse, vjerovatno jeftina radna snaga, ako cak i nisu free dobrovoljci iz srbije!
Amerikanci peru novac u Ukraini,a zato će gradžani amerike da plaćaju slijedeće godine iz svoga džepa veću tksu na sve.Zato su sve veći prosvjedi protiv Bidenovoga režima po ulicama amerike.
Samo malo razmisli sta si napiso!
Proizvodnja smrti je postala najveći biznis u svijetu,moraš imati rat da bi imao biznis.
God bless America! Slava Ukrajini!
Sve milijarde idu političarima i oficirima na tajne račune, neće jedaan dolar otići za oružje, to je đavolska demokratija kriminalaca i tajkuna
Poserem se i na tebe i Bidena.
a na Ruse i Vucka?
pa da li si ti svjestan da ce poslije rata tvoj narod biti gladan i zedan zbog tih milijardi? sve sto vrijedi nece biti vase! e zelenski zelenski, bolje ti je sjedi za pregovaracki stol i radi na okoncanju rata!
Ova dva židova s.ebaše Ukrajinu za dvije godine ko da nikad nije ni postojala.
Zahvaljujuči Bidenu i ovom narkomanu, Ukrajina je pretvorena u gigantsku grobnicu. *ebo ti on mater.
Za Ruse?
Popuši mu ga usput kad si toliko zahvalan