Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko možeš biti nečovjek od nula do negator genocida? Komšije se nisu promijenile ni milimetar, ali zato Kćmi jesmo. Znamo na šta su spremni i nećemo dozvoliti novi genocid ni otimanje naših gradova, Srebrenica, Zvornik, Banja Luka, Bijeljina itd. sve je to Bosna!
Nije bošnjačka krv padala po zemlji bosanskoj uzalud! Granica je na Drini! Za to su naši šehidi ginuli!
Sta reci za narod koji je prekopavao grobnice po tri puta da sakrije trag svojih zlocina. Da bi shvatio kolike kukavice su servski vojnici, pogledajte jedan od brojnih snimaka zarobljenih cetnika, a ovaj put rijec je o cetnicima koje je Armija RBiH zarobila na Majevici. Pogledajte pa cete vidjeti kako se snishodljivo Servi ponasaju kad izgube u borbi prsa u prsa: https://www.youtube.com/watch?v=pmP_1AwILnQ
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bez učešća Srbije,nije bio moguć genocid u Bosni.
Učesnik agresije i učenik radikala nema pravo na rijec
Glasanje je odloženo. Već je otišao.
Da je tada usvojena kako treba možda ne bi sada grizli nokte.Svi znaju šta se dogodilo u Srebrenici to nije upitno ni Srbima, znaju.Stvar je da priznanjem genocida srbijanska buduća politika jasno stavi tačku na tu politiku i odreknu se nje.Bez toga sasvim je jasno da planiraju novi genocid i to im ne možemo dopustiti.Svima je jasno i da negiranje u genocida trajno destabilizuju mir.Epilog je će tek priznanjem genocida pojedinci biti kažnjeni koji se kriju iza čitavog naroda.
sve ovo kao da vodi da se ospori da je bio genocid... malo nas naloze a onda kada se tu ne usvoji, daje se pokrice dodiku da ga negira jer eto i un je potvrdio ne usvajanjem da nije bio ??? daj Boze da grijesim
Nevjerovatno je koliko se oni bore za laz koju svi vide. Zasto je Srbiji istina toliko neprihvatljiva ? Zar nije jedan hriscanskih smrtnih grijeha laz ?
Toliko o njihovom obrazu i datoj rijeci... Sve sto zauste da optuze druge, je njihova slika i prilika...
Vječita bagra, vječiti revizori, vječiti tumači, vječito ugroženi a zla nanijeli drugima koji još nisu otkriveni. Ne mogu da vjerujem kakva su to g0una.
Sastavljali i usvojili srbi u Srbiji u skupštini i vlast Srbije. Nije Mujo došao iz Sarajeva pa je usvojio.
Naš je da se borimo svim silama Vučić je izneo samo istinu.
Zločini su bili i nad srpskom narodu, pa nijedna Zapadna sile nije se setila da pokrene i da se priznaju te žrtve.
Zločini su se desili i '45 protiv nacista pa nikome ne pada na pamet da osudi te zločine. Mali turci su započeli u Sloveniji a potom stvarali granicu Karlovac-Karlobag-Virovitica i nakon propalog pokušaja glume žrtve.
mamicu im cetnisku, opet bi to oni ponovili, cim im se pruzi sansa
3bm ti postojanje, zlotvore!
Ova rezolucija je sačinjena samo da se Srbima napakosti.
Ova rezolucija je sačinjena da srbi shvate jednom za sva vremena da su zločinci. Njemci su priznali svoje zločine i zabranili veličanje nacizma. Čak su i priznali da su počinili genocid u Namibiji i sad će platiti za taj genocid. Sa druge strane srbi su uvijek žrtve a nikad zločinci. Zbog toga treba rezolucija da se uvijek neko može prozvati i nazvati vas onako kako zaslužujete
Vučić vodi ozbiljnu diplomatskh ofanizuvu zasnovanoj na istini i pravdi.
Vučić pokušava da vodi ofanzivu jer je ideološki začetnik Genocida, bivši Miloševiĉev ministar informisanja I Šešeljev nosač gajbi piva oko Sarajeva.
Nećemo im dati da destabilizuju region i sruše Republiku Srpsku.