Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba proglasti tri dana žalosti :-)
Spustiti zastave na pola koplja
Čovek istražuje Mars, spušta se na dno okeana i cepa atom na delove, ali u nekim poljima, moralnom pre svih ostalih, čovečanstvo nije napredovalo ni milimetar.
O kakvom napretku Pričaš...Ovi sto cijepaju atome i putuju u svemir su ove i natjerali na migracije
Čak i ta tvrdnja nije u suprotnosti sa ovim što sam ja rekao, ali se ne slažem. Nisu Bošnjaci, na primer, siromašni, neškolovani i neuspešni i ne maštaju o nemačkim papirima zato što neko istražuje svemir i proučava atomsku fiziku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa što nisu plivali kad se prevrnuo čamac 😉
I ovakav kasabski SDA imbecil mene optužuje da sam genocidan? Zamisli da o meni ima pozitivno mišljenje? Samoubistvo bi bila jedina opcija.
Spasojo, polugovedo šatorsko, Haag te je optužio i presudio da ste genocidni.Tapija ostaje, ostalo je palamuđenje.
Germany! Germany! Germany! Bljuccc 🌊🛳️
Kud je krenuo hebla ga socijala i crveni krst. Nek se bore za svoje zemlje.
NGO i talijanska mafija krijumčare migrante.
Prodaju nebeske maramice... 😞 RIP