Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cime se ovi narkosi drogiraju? Iran breni Gazu, Rusija saveznik Irana sve mi je jasno. Ima li kome da nije?
A sta bi od Ukrajinske kontraofanzive? Zna li se koji rak gosp. predsjednik Rusije ima?
@daviteljVSdavitelji sta bi od Ruske trodnevne invazije? 2 godine vec traje, Rusi pretrpili 460.000+ zrtava, zastekali na 18% teritorija, 7000+ tenkova popusili, skoro 14.000 borbenih vozila, 11.000+ artiljerijskih sistema, 1000+ visecijevnih raketnih bacaca, 340+ aviona, skoro 10.000 dronova, preko 15.000 logistickih vozila itd. Ako putler nema rak dosad, dobit ce ga ako nastavi. Rusija ima rak i zove se putler.
Imaće Rusi šta da gađaju. 😂😂😂
A vi i vaš Džonson idiot snosite 70% odgovornosti za ovaj masakr u Ukrajini. Doće vrijeme i vi da platite za svo zlo.
Rusi demilitarizuju zapad, nakon toga ce im samo usetati u drzave.
NATO se probuudio.
Leteca Riba nije Alija krenuo u rat nego Srpsko Crnogorska Cet..ka agresija na Bosnu i Hercegovinu. Britanci i danasnja EU uz potporu amerike su uvele sanskcije na oruzije da bi postekle ove gore navedene da dovrse sto prije posao a tu su se zeznuli. A sto se tice pola drzave zajedno ce te na traktore panu majku Srbiju samo da krene drugo poluvrijeme.
A nama ste stavili embargo i gledali nas da nestanemo u tisini. Samo iz jednog razloga svima poznatom. Licemjeri.
Šta će im vozila pošaljite nešto sa osiromašenim.
Tačno, Rusi neće stati na poljskoj granici. Staće u Berlinu, kao i u II svjetskom ratu kad zgaze naciste kao bube.
srbima je jedini moral kad jedni druge lazu da u to mogu povjerovati i onda se okuraze pa popuse foru🤣😂
Kako majmuni plase narod glupostima tipa "Nece stati na Poljskoj granici ..." A ovce se primaju ko i obicno, a kad ovce pocnu ginuti na istocnom frontu ili im bombe pocnu padati na glavu biti ce prekasno
Prije su govorili kako neće napasti Ukrajinu uopće, pa šta bi?
U Ukrajini je bio gradjanski rat i Ruska manjina direktno umijesana. Ukrajina je bila na putu da se pridruzi NATO sto znaci NATO trupe kod Belgoroda i gubitak pomorskih baza na Krimu koje je Rusija imala po ugovoru sa Ukrajinom. Vitalni nacionalni interesi Rusije. Uceni ljudi iz pravca politickog realizma lijepo objasnili, ali evo imamo klixove strucnjake (gore navedene ovce) da nam objasne
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da je Armija BiH imala ovoliku pomoć, ili da je prigrabila oružje JNA kao što je jedan narod to prigrabio, zastava sa ljiljanima bila bi u Sofiji i Bukureštu.
De ne rise, ćirilićar.
Ako ti je malo sadasnjih 23% zali se Amerima koji su zakljucili da vam ne treba vise.