Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da im zapuca, ovi klovnovi bi pobjegli glavom bez obzira...
@ZVRKS ovo sad oklopi su naravno moderni a u virjeme krstaskih ratova ti oklopi se nisu mogli skidati tako cesto jer su nitnovani pa s umoraali vrsiti i veliku i malu nuzdu prilicno unutra tako da su to bile hodajuce canife i zaudarali su na sto metara
Informiraj se malo bolje ne lupj!!!
Kokainska garda iz Dubaia je spremna da zrtvuje Konakovica za dobre odnose sa americkim izaslanikom za Veliku Zrbiju Escobarom?
Sada kada su Srbi vidjeli ova tri prsta,pocinju sa jps jednom lazi..da je i Papa srbin...
Ovdje bi se Ramo uklopio pravo..
Plata 1200 ojra, minimalac u Svici 4000 CHF, nesto temeljno nije u redu sa likovima koji se prijave za ovo.
Dvorske lude, zajedno sa zločinačkom pedofilskom katoličkom crkvom i klaunom papom, zlikovci najgore sorte, ološ s koca i konopca.
Ovo je možda tvoj životopis ili???
Došli smo do vrhunca civilizacije sad lagano curik.
I sve to za 1200 eura? Zar ima šicaraca da rade za te pare?
Sta je ovo na prvoj fotki, ovo kao ustaska prisega, samo sto su uniforme malo sarenije.
E tako je
🤣🤣
kako bi ih Turci potamanili
Ponosis se što su turci dosli, silovali ti familiju, ubili kralja, promijenili ti vjeru i ti mazohist I dalje volis okupatore koji si ti zemlju okupurali, ma bravo.
Porez na budale,sve se svodi na isto kao i ovi iz islamske….samo nek se kesh obrce
Joj ovo je udica za nas koji lupamo komentare. Evo ih srbi jer dižu tri prsta! Sve neki cvikeraši koji su haman na džojstiku odrasli. Džojstik me podsjeti da se ne žene tokom službe i spavaju zajedno čime sklapaju ODLIČNA prijateljstva. Dobra uniforma za kamuflažu ali u cirkusu hahahah ...bolje da nađem pravi posao☹
homići
Vazda se nasmijem kada Srbi dignu tri prsta. Da im pustiš u pozadini ustašku koračnicu to je to - prisega izvršena.
hahaha klis namjerno izvuko prvu sliku
Švicarci se žrtvuju samo za pare, zlato, hedonizam i tako to,a vole samo sebe