Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braca nasa naplacuju ulaz u boziju kucu
Ako hoćeš namaz obaviti kada namazu dođe vrijeme onda je džaba
Sta hocete? zicara u Sarajevu kosta 30KM za strance!!!!
Povratna karta. za te pare, i gore i dole.
Ne vuce me ni sekunde, ja odem obavim namaz u Plavoj Džamiji, Allah je najveci...
Ko klanja dzaba je😀
Sve je kako ljudi kažu 'po propisima'. Kako se lijepo to upakira. Ja mislim da ako je džamija onda ne treba koštati ništa kad god dolazio. A ako je muzej onda je 50KM sasvim pristojna cijena za tu ljepotu. Ovako je licemjerje. Malo džamija malo džaba malo oderi. Ali opet, njihova zemlja njihova džamija.
Nekadašnja džamija pretvorena u muzej ima novi ulaz ispred Muzeja palače Topkapi otvoren za turiste. Valjda nekadašnja crkva, pretvorena u džamiju pa tek onda...
Ako je muzej onda normalno da se naplacuje kao i svaki normalni muzej npr. louvre u Parizu
Budala, ko ih obilazi!
dosta vjerskih objekata je gradjeno na temeljima nekih starih, paganskih, grckih, rimskih, katolickih, slamskih. steta, jer su oni izvorni objekti najvrijedniji i arhitekturom najljepsi.
Znam da Aja Sofija ima sprat koji se renovirao, vjerovatno se taj dio naplacuje samo.
ko hoce da se slika i dolazi samo radi tog i treba mu naplatit
Imal' za Bošnje kakvog popusta?
Za onoga koji hoće u njoj da obavi namaz je besplatno za ove što samo znaju za bajram je 50KM
Ja sam mislio da je Sultan Ahmedova džamija poznata po plavim pločicama zbog čega ima nadimak Plava džamija, ali eto izgleda da sam se prevario…