Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno da je pao 😂
Ukrajinci ga pokvarili... Ili sto bi Rusi rekli- opusak neko nije dobro ugasio :)
Bitno je da je se srušio.
Ipak se srušio.
a na slici B52.... USAFov
Gazi ruse
Ukrajina kako god pada do kraja godine! Schiyonisti na aparatima...
Sutra 60 milijardi pomoći u Kongresu za Ukrajinu. Opančari idete na aparate...
Lazu rusi ko i srbi ista gamad
Nek ste vi stavili sliku američkog aviona. 😁😁😁
Pa jest pao zbog neispravnosti cim ga je raketa pogodila nesto se batalilo u njemu
Boze dokle ovo vise ,ili nas sravnaj ili daj rahatluk
Rusi imaju tu iskrivljenu percepciju da je manja sramota ako ti nešto rikne usljed neispravnosti nego da priznaš da je oborio neprijatelj. Međutim nije, pametnije bi im bilo da su jednostavno priznali da su ga Ukri skinuli. Ovako potvrđuju percepciju da je rusko smeće zaista smeće.
Pa pao je sam,mislim znam da i Rusi imaju svoju propagandu daleko manju pritom jer se ni ne oglasavaju uopste kao Ukrajinci.Nisu ga skinuli da su hteli i mogli skinuli bi ga tamo dok je bio duboko u teritoriji koju drze Ukrajinci,ovako pred sletanje je pao,tehnicki kvar sto se desava.Vazno da je posada ziva jbs avion napravi se drugi.Uostalom ima snimak na telegram i izjave pilota tjt ovi mogu da mlate praznu slamu do sutra i da daju sebi laznu nadu o dobijenom ratu