Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo pomoc nego naknada za Turske vojnike koji ih cuvaju.
Zasto sam ovo napisao? Zato sto Bosnjak misli da u politici ima Merhameta, i da ce nas zrtva mentalitet da nam pomogne u buducnosti. Bosnjo opet govori kako ce ga cuvati Turci, Nato, EU i nekakvi medunarosni sudovi. Kako vidim opet se ponavlja scenarij kada smo govorili da ce nas cuvati JNA i UN. Sretno nam, trebati ce nam.
Pobrkao si. Turci čuvaju Katar
kad bi ovako muslimanske drzave svaka drugoj izlazila u sutret i oko manjih stvari, bili bi jači od amerike i rusije zajedno
Ko je ON uovom naslovu, pa je poslaO?