Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa kakvim se sve budalama susrecu u americi policajci,ako imate nekoga u new yorku pitajte ga,udes u pogresnu ulicu sa policijskim autom glava ti u torbi.Zaustavis crnca upuca te,zaustavis Masona ne smijes ga dirat ima karticu
Zivim u New Yorku vec 15 godina i to sto pricas je iz 1980 tih dok je vladala Talijanska mafia. Queens, Brooklyn su super naselja za divot, jedino “opasno” mjesto je Brownswille, ali to svaki veci grad ima i uglavnom sve je pod kontrolom tu osim droge
Masona? 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čuj idem se utopiti. Pa nije život video igra. Utopi se ko te yebe.
Covjek mentalno nije bio u redu. Takvim ljudima treba pomoci. To "ko te yebe" je zasto nam je ovako svima ukljucujuci i tebe.
Malo su lose preveli, tek kad je usao u vodu i otplivao poceo je govoriti da ce se utopiti, a prije nego je usao govorio je "uci cu da plivam" (vidi se na snimku)
Vidite li koliki je ovaj gerasim treba to izvuci iz vode i jos ako se protivi tome i odupire pa da se i policajci uguse.
americka pilicija je u potpunosti operisana od emocije i empatije. sad da li opravdano ili ne...ne znam. mislim da ni nasi nisu puno bolji. generalno policijski posao je plodno tlo za razvoj kompleksa i lijecenje istih, policija vazda nesto dozivljava kao prijetnju i postavljaju se kao da su vlast a ne organ vlasti koji bi mene trebao da cuva od negativaca a ne da se postavljaju kao kabadahije tipa "sta je, sta me gledas"
Policajci su mislili da je prank...možda...možda mislili 😂
sve gledam naslov, pa mislim da ga je policija utopila namjerno..
aaa skandala, a kod nas bi policija odmah reagovala i skocila za njim hahahaha malo prekomorgen
Ima momenata kad su muda mala ko ljesnjak
Pa sirotinja, jer kad si sirotinja ti nisi covjek onda. Danasnji vakat.
Cak i beskucnik ima curu, a ja nikako decka da nadjem!
Pa sto nije pazio..
Zasto rizikovati vlastiti zivot da bi spasio budalu koja neodgovorno rizikuje svoj zivot ? Ne placaju ih za to, nije policija spasilacka sluzba a i da jesu, ko hoce da se ubije nek se ubije.
Da slucajno nije crnac?
pa da mu zardja pištolj....eeeee..... :(
Skocis za njim da ga spasis,a on neplivac,a jos ako nisi obucen kako da ga uhvatis,da mu pridjes s ledja,zahvat i ostalo,stisne te lik i povuce za sobom...onda zastava na sanduku i pocasna paljba...a on ce se ubit na kraju koliko god puta da ga sprijecis..
Sam pao, sam se ubio
a sto Partnerka ne skoci za njim??