Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrtna kazna za sve ubice,kakva pomilovanja
Hladnokrvno, pri pljacki ubio 3 osobe, a oni se brinu da bi mu smrtonosna injekcija mogla izazvati mucnine, jer ima tumor? Ko je pitao te tri zrtve da li su tokom ubistva imali mucnine, probavne smetnje, kakva je ovo perverzija uopste?
yebemo papi mater
Odvratni ameri. Pogubili su kroz istoriju vise nevinih nego krivih.
Incko....ko te proCero sa rodne, seljacke i primitivne grude?? Bolestan covjek je BOLESTAN.Bolesnim lijecenje, a ne vjesala.Vidi se da smrdis kao i ostali primitivni sljam...i dodjes ovdje, kao njaki fol skolovani analizatoR pfffffd hebote bog, ja bi se roknuo u tvoje ime, da mogu.Jednu stoju od Bakira i Komsica za naseg INCKA.Hvala.
Lijepo me uhvati tuga kad procitam komentare. Znam da je tu pola trolanja, ali svejedno. Da je bio bijelac sigurno ne bi bio pogubljen.
Ocigledno ne poznajes ameriku...
svako ko si daje za pravo da oduzima drugima život je mentalno zaostao
eo iedan plaкy 😢
Smrtna kazna je nagrada za psihopate... Njih treba sporo muciti godinama.. rezati ih...dio po dio ali nikad dopustiti da umru vec da znaju sta im se desava, da budu svjesni sta im se radi cijelo vrijeme.. A kad ih ubijes onda im je to kao nagrada. U sekundi nestanu i gotovo.. ne ne to nije dobro.. Kidnapovati ga i godinama ga muciti da bude svjestan sta mu se radi..m
WTF??? Johnson, koji je osuđen za pljačku benzinske pumpe i ubistvo tri službenika prije skoro 27 godina proglašen je mrtvim nakon primjene smrtonosne injekcije.
ovaj dio je jaci: a njegovi advokati tvrdili su da bi se njegovo stanje pogoršalo ako bi ga pogubili injekcijom.
Pomilovati ne,pogubiti...tražio je papa.
A što papa traži pomilovanje, da je pedofil bilo bi mi jasno, jer očito katolička crkva to samo formalno osuđuje ali ovaj je klošar hladni ubica, ovakve samo rješavaj, mrš
ovako treba fadila, bakira, i pola sda
Samo oko za oko. Nikome pomilovanje ne treba dati, nego dok leži zatvoru natjerai ga da zaradi svaki komad hljeba i prenoćište da zaradi, teškim fizičkim radom. Ubije ti neko dijete, a onda ga drugi neko neko pomiluje ?!!
Jel ovo primitivno islamofobi
Kako se njima vraca lagano zbog uvoza robova,najvise im "cokoladni" i dolaze glave.Nije rasizam,al statistika je cudna stvar.
Jedna od najboljih stvari Americkog pravosudja je postojanje smrtne kazne, doduse u odredjenim drzavama. Jos veca čar svega je čekanje pa i decenijama na izvrsenje jer nikad ne znaju koji dan im je zadnji. Pravedna tortura za sve ubice. Jedina milost im je ako umru prije izvrsenja prirodnom smrcu..