Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drugog Maja ce Vucko sjediti na skemliji kao onda pred Trampom, i slusati usvajanje REZOLUCIJE.
Nema sukoba.Ide sve po zakonu i međunarodnom pravu.Prvo rezolucija,zatim neke radnje iz oblasti prava i nakon toga administrativni preustroj BiH.Ukidanje entiteta i stvaranje energetski i ekonomski osmišljenih regija.Guslanje nije zabranjeno ali sve preko toga če biti kažnjeno :D
Postoje ljudi koji primaju plate da sukoba ne bude kao što su MUP-ovi, OS, a tu je i EUFOR koji je dobio pojačanje. Oni su ovih dana svi u pripravnosti i prati se svaki pokret.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Klinicka slika psihopatije.
youtube.com/watch?v=GEbX5FgxLWU&ab_channel=BritishPath%C3%A9
Zašto celi svet mrzi Srbiju? Zato jer je to jedna mala, istinoljubiva, pravdoljubiva i miroljubiva zemlja koja nikada nikoga nije napala? Nikada! I opet će, ako bude sreće.
Manite se više Srbije i Vučića, neće vam od pljuvanja biti veće plate.
Navikao je Vučić na mnogo šta od stranaca, pre svega na veliku nepravdu, ali ga to ne sprečava da se bori dalje za Srbiju.
Baš briga Vučića, kada se bori za Srbiju, niko ga ne može ućutkati.
Zemlje koje budu glasale protiv rezolucije, koja nije obavezujuca, jel to znaci da te iste ne priznaju da je pocinjen genocid u Srebrenici.Vrlo interesantno.
Zamisli koliko kao narod moras biti glup da ovom moronu das svoj glas da te predstavlja. Tacno mi je zao manjine koja ga prezire. A i nas kao komsija.
Usvajanje rezolucije nema obavezujuci karakter, jedino ce BiH donijeti puno vise pogubnih problema.Zemlje koje glasaju protiv rezolucije znaci da ne priznaju genocid .To ce biti jos jedna ,nova ,cudna situacija koju su izazvali oni koji nisu bas dobro razmislili o svemu.
Predsedavajući mu je rekla da je govor ograničen i da je to pre sednice dogovoreno na šta je AV rekao da to nije tačno. Onda je predsedavajuća prsla i grubo saopšila da neće niko njenu pomoćnicu imenovati lažljivicom. AV nije rekao da njena pomoćnica laže te je ponašanje predsedavajuće krajnje histerično i neprimereno. Kredibilitet skupštine UN je davno narušen a predstavnici koji sede tamo i primaju debele plaće klimaju glavom po potrebi onih koji ih finansiraju tako da...
Av av av av!!!! - Vučić
Šešeljev mali-kokošar poznat po onom"sto za jednog","šetač sa kalašnjikovom" oko Sarajeva, Slobin propagandista (minijaturni gebelsčić),sada strašni mirotvorac i "branilac" Srpskog naroda od nečega za što ga niko ne optužuje( NIKO, NIKADA NE NAMEĆE NITI MOŽE NAMETATI SRPSKOM NARODU KOLEKTIVNU ODGOVORNOST). Pojedinci su jasno presuđeni!
Zoran Kesić je dobio materijala za pet emisija. Satraće žvalju.
Šešeljev mali-kokošar poznat po onom"sto za jednog","šetač sa kalašnjikovom" oko Sarajeva,
Stra procitah bzs i novinaratvo i sve ovo je za mozdanog
Samo neka se Svijet zaHebava ako Vaskrsne Bajazitov punac sa Bugarom Savom naHebali smo svi.
Stvarno je Svijet otišao u 3pm ne dozvoljavaju PreCjedniku Nebeskog Naroda da iznese šta ima.