Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jašta. “Me too”-Trend se počeo širit ko kuga. Podsjeća me na jednu švapsku drolju koja je u sklopu ovog bolesnog trenda optužila neke momke, za navodno silovanje, dok ovi nisu skupili hrabrost, da objave video, na kome se lijepo vidi kako jednome dudla i ne ispusta ga iz ruku, dok je drugi zigu. Kad je provalila da jedan od njih sve ti snima, rekla je samo “ne”. Od toga je napravila medijsku hajku. Na kraju je ipak platila odstetu momcima.
Ma milijardu minusa da lupis, ko god da si, ne mijenja situaciju, da su ovaka tuzakanja samo dio bolesnog trenda „Me too“ iz Amerike.
Mala moja sta me gledas ja je zeljan a ti na nju sjedas..
E tako ti biva kad ti je picca previse draga. A ljudi imal šta ljepše od pizde?
@fakolako Nema ništa bolje od slobode.