Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad god se izraelu digne ona stvar dignu avione i napadnu bilokoju suverenu zemlju a onda zapad pocne prijetiti kako ce braniti izrael,pa dokle taj bezobrazluk vise?
amerika je izrael, sto znaci da oni imaju pravo da terorisu kako koga hoce jer su samoprozvani svjetski policajci a obicna gnjida terorista
to je ta demoNkratija na zapadni nacin da oni mogu da terorisu koga oce a da im se ne smije uzvratit al i cionistickom zlu ce se stat u kraj
Bolje da si apelovao na suzdržanost Izraela, imao si vremena, evo već 6 mjeseci.
jos nije zemlja nije osidila napad izraela na suverenu zemlju tako bezobrazno i bezobzirno jer znaju da ce ih zapad braniti
Da, kao prvo se treba dovršiti genocid nad palestincima
Najbolje bi bilo da Iran recimo napadne izraelsku ambasadu u Beogradu🤣🤣🤣
Čuj ovo. Pa Ante što ne kažeš Natanyahuu da prestane raketirati izbjeglice iz Gaze gdje dnevno pogine najmanje 100 Palestinaca i toliko bude ranjeno svaki dan. Evo i nakon pola godine. Što ga ne zamoliš da konačno pusti humanitarnu pomoć nego im pušta poluprazne kamione. Što ne guraš prijedlog o dvije države jer bez toga nema mira na Bliskom istoku? On drži predavanje Iranu dok ovi ubijaju. Ko je luđi i bezobrazniji, ne zna se.
a zasto, koga briga za Izrael osim njihovih marioneta
Ne mozemo rizikovati eskalaciju u ovoj fazi????? Sta ti rizikujes smradu? U kojoj to fazi treba biti dobro? Kad pobiju sve palestince,je l'???
Palestincima je najgora faza, ali boli njega ćošak.
Odmah uvesti zabranu uvoza oruzja Gazi da se rat ne prosiri.
Hezbolah roka po Golanakoj visoravni i sjevernom Izraelu. Hezbolah je po iuvještaju 2006 imao između 100-200.000 raketa. Koliko ih je nakupio od 2006 ne zna se. Roka Hezbolah po čifutima. Navodno je danas ispaljeno 50 raketa a Izrael tvrdi da su ih oborili. Iran ima pravo da se brani.
Izrael pogodi ambasadu a Iran da se uzdrzi??? Rokaj, samo rokaj.
Ima li možda i Iran pravo da se brani ?
Kako jedan Izrael može da u državi Siriji, gađa tuđi konzulat ??? Kako to na teritoriji druge države mogu da gađaju ciljeve treće države???
Izrael ima pravo da gadja njihove ambasade a Iran nema pravo da odgovori. Tako mala drzava a handri citav svijet i oni kao ugrozeni. Meni se cini da ce njima Iran koliko u toku noci dobaciti par krstarecih raketica.
Izrael ne postoji, to je americka ispostava cifuta u Palestini
Ne trebas molit nisu ni mislili napast
Eskaliraj i to dobro eskaliraj. Zamisli tući ambasadu u stranoj zemlji? Pa to je tantamaunt agresiji i krši kubik međunarodnih zakona ali oni ne vrijede za izrael smrdljivi izgleda