Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palestina je bila drzava i prije Izraela a bgm i prije USA.
Ovaj Izrael je i nastao skupa sa UN, skupa će i nestati!
demoNkratija na jenkijevski fasisticki nacin
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čuvajte našu Bosnu, vidite šta znači biti bez države, kakva je takva je. Živjela Armija RBIH.
GENOCIDASHI 👉 🇺🇲🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇪🇺🇩🇪🇦🇹🇮🇱🇭🇷🇸🇦 Ubili su 30 hiljada žena i djece za pola godine!
Zaista ce biti kaznjeni od vise sile. Nemaju truni ljudskosti. Pobise djecu, napadaju drzave dronovima I SAD kao zemlja "pravednika" ih stiti. Strasno.
zlo čovječanstva su Izrael, Amerika je samo igračka u rukama jevreja
ocito treba napraviti novo vijece bez Amerike ovo je cisto pruzanje podrske cionistima , nadam se da ce svijet krenuti drugim putem bez Amerike , ovo je toliko prljavo, jadno i sramotno . Amerika je izgubila obraz pred cijelim svijetom zadnjih godina.
Ne postoji na Zapadu nešto kao stid, obraz to postoji samo na Istoku. Ne zanosite se takvim glupostima.
Kada pare vladaju drzavom onda pravda ne moze biti na prvom mjestu! Sada vidimo da je USA samo stalo do para i do nista drugom!
Po 1001 put Amerika pokazuje svoje licemjerno lice. Vara se svaki onaj ko misli da ona želi dobro palestinskom narodu. Sve ove "zabrinute reakcije" su zbog javnosti koja u većini ne podržava njenu politiku. Što se tiče palestinskog naroda, njih to i ne boli previše, više bi učinili da je na hiljade mačaka pobijeno.
Mislim da Američki narod nije toliko zao koliko ovi njihovi lideri. Ovo je samo dno čovječanstva.
Kakva ste vi komedija komšije naše, te vam ameri valjaju te ne valjaju, te bravo, tako, uvedite sankcije Dodiku i lopovima... A onda lopovi jedni gledate samo svoj interes, Palestina je država. Mi smo bar svjesni da Ameri gledaju samo sebe i uvjek smo protiv njih, a ne kao vi, licemjeri koji gledaju dali vama odgovara, pa u odnosu na to, onda su vam dobri ili ne.
meni su Ameri uvijek dobri...čak i kad Srbiju bombarduju...
Halo vi odete u Tursku tamo merhabate selamate babu Erdogana , ližete mu noge i onda dođete i kažete u Bosni hodža arlauče, nemoj mi o dvostrukim standardima molim te pogledaj sebe, pa vi bi da sjedite na deset stolica i ližete svima jaja, idi merhabaj babi Erdoganu pa onda govori u BiH hodža arlauče
ovako ce se postavit prema svakom radi intresa, boli njih za ikoga samo sebebgledaju i rade sta hoce....stoka je to cionisticka
Amerika je glavni krivac na napade koji su izvedeni na Palesinu. Stidi se Ameriko.
Jadno.
Novo ime SAD State veto
Sve po spisku,da ne nabrajam znači od do
Koje su to gnjide
Ameri su prijatelji Bosnjaka i Izraela.
😂😂😂😂😂
UN više nema smisla. Bolje da zemlje tzv. Trećeg svijeta napuste tu organizaciju i naprave nešto drugo. Jbo ti ovu demokratiju, kada jedna osoba u UN-u može da blokira volju cijelog čovječanstva.