Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko se preda bez borbe gubi i osudjen na nestanak a ko se bori ima sansu uvjek
Ne kapiram koja je poenta sad da se predaju? Da bi se ovi Z fašisti iživljavali nad njima? Rusi će ih ispoštovati kao što su ispoštovali civile Sirije.. Mariupolj je svakako rusofoni dio Ukrajine, borbe tek sada treba da se vode.
Ovako je Mladić zvao komandanta Žepe Avdu Palića na pregovore, garantovao mu vojničkom časnom riječju sigurnost. Ni danas mu se za grob me zna !
Cime im garantuju? Svojom casnom rijeci?
Klix ne zna padeže! Ljudi moji, padeže! Šta od ostalog da očekujemo?
Misliš 'zahtjeva od BRANIOCA' umjesto od 'zahtjeva od BRANILACA'? To je ništa šta sve oni pišu.
Treba ući u grad. možeš ti granatirati koliko hoćeš. Dok čizmom neprodješ nisi ni osvojio . a ulične borbe će odnije još masu ruskih glava
Nije vjera tvrda u jačega.
Kako da ne. Provjerite samo pad Sukhumija (Abhazija) 1993. Rusi su tražili od Gruzijac da povuku teško oružje iz grada i nakon što su ove budale ispunile zahtjev došlo je do upada u grad u kojem su ruske, abhaške i čečenske horde silovali i ubile 10000 gruzijskih civila.
I nama su govorili da smo sigurni u Srebrenici.
ratni zločinac ratko mladić 11.7.1995.Srebrenica;"ne bojte se ništa neće vam se ništa dogoditi,predajte oružje i biti će te prebačeni u kladanj čitaj(masovne grobnice).ratni zločinac vladimir putin 20.3.2022.Mariupolj;"ne bojte se ništa neće vam se ništa dogoditi,predajte oružje i biti će te prebačeni u Lavrov čitaj (sibirski gulag).princip je isti sve su ostalo nijanse
Ovdje se dešava strašna humanitarna katastrofa koju su sami prouzrokovali. Rusiju treba ugušiti sankcijama.
Predaju oruzije pa ih fašisti ruski pobiju. Stara taktika samo budala pada na tu foru.
Amerika kao prva vojna sila gubi u Afganistanu, a prije nje i Rusija kao druga. Sada Rusija se spetljala u Ukrajini. Oružje JNA kao 4. vojne sile u Evropi odavno pojela hrđa. Pobjeda nije u dobrim odnosima sa agresorima.
Smiješno koliko se crveni od minusa na ovom članku, odmori malo ruku botino
Pazi da ne polože.
Rusi ga primaju na svakom frontu. Ja sile i izmeta.
Eto prilike Azovu da se dokazu kakvi su borci. Licno mislim da ce ih rusi sravnati sa zemljom zato sto ih podsjecaju na 25 miliona ubjjenih rusa u 2.svj.ratu.
Teren je ravan tako da nemaju sanse, ravnica ili pustinja su mjesta gdje pobjedjuje moderno naoruzana vojska dok su dzungle i planine, mjesto gdje je sve moguce pa i da gerila pobjedi.