Komentari (441)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocu da mi je opet 18 godina
I ja bi da mi je nesto 18 :-]
Zastupnici ruske Dume podržali su ideju da se od Turske zahtijeva vraćanje Aja Sofije Pravoslavnoj crkvi.------tacnije GRCKOJ PRAVOSLAVNOJ CRKVI... ne postoji jedinstvena pravoslavna crkva
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Hoce kad napreva sve porusene dzamije po Spaniji i ostalim demokratskim zemljama?
JA bi da se Indijancima vrati pola AMerike i deset miliona bizona sa svim prinovama. A Jevrejima dućani na BApćaršiji. Oni iz drugog svjetskog rata. Zapelo je što američki Jevreji strpljivo čekaju da nahvataju deset miliona bizona Indijancima, dok glede dućana imaju znatno niži prag tolerancije. :))
Od 1935. godine pretvorena je u muzej. Aya Sofija je muzej - ovaj samoproklamovani komunista jednostavno bleji, misli da će se umiliti PUTINU!
Šta se Putin pravi kao važan, učinio bi on mnogo toga VEĆ da SMIJE!
daće al u ku.cu
I ja bih da karam Vesnu Zmijanac, al ne ide.
Trazim od rusije da nam vrati povelju Kulina Bana.
Кулин Бан је био Србин, будалетино босанска.
Naravno,kretenu srpski.Zato u povelji kaze:Ja,ban BOSANSKI.......!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajdemo sada svi, koliko nas je na svijetu tražiti sve ono što smo iali prie nekoliko stotina pa i hiljada godina, zašto da ne? Kad može Rusija možemo svi pada vidimo dokle će nas to dovesti.
Evo pravog pravoslavca, Putin! Bravo putin, do sada te nije bilo briga a sada kada treba da e ucjenjuje i postižu politički poeni dobro posluži i ,,ono,, za šta stotinama godina nikoga nije bilo briga. Ja vjernika i govana.
Rusija ne zaboravlja, ne oprašta. Nema amnestije. Nije to nacija na baterije. Ali dobro, pleme to ne može shvatiti.
Nakon ruskog smijesnog "proturaketnog sustava s400" Slijedi americko instaliranje nuklearnih bojevih glava u Turskoj. .... instalirat ce se one jace tipa "Zbogom Rusija" i one slabije "Srbi u kurcu". Ovim drugima valja misle gadjati srbe, jer gdje ce proci svjetski rat a da srbi opet ne dobiju po guzici. Tu se misli i na ove tzv. "Hrvate" prosrpski orjentisane panslaviste.
A onda je svizac zamotao čokoladu... :) Ajmo malo pisati o nuklearnom oruziju i drzavama koje ga posjeduju? :) Ajmo malo pisati o rezimu funkcionisanja takvog oruzija? Ajdeee, ti si muskarac i razumijes se u te stvari. Zabavi nas molim te. Molim teee!
Mislim stvarno.... tu lud hebe zbunjenog! Cuj: "izjavio je Sergey Gavrilov iz Komunističke partije Rusije"!? Sta komunisti imaju sa vjerom?! Drugo, kad ce Rusija vratiti Krim Turcima? Trece, Aja Sofija ne pripada Grckoj PC nego je pripadala Bizantskom Carstvu. Tog carstva vise nema, pa nema kome da se vrati crkva. Ta ideja medju najradikalnijim pravoslavcima postoji odavno, nije to nista novo, samo od toga naravno nema nista. Prije ce biti da ce se Aja Sofija iz muzeja opet pretvoriti u dzamiju, jer vec postoji inicijativa u Turskoj i sastavlja se peticija da se muzej pretvori opet u dzamiju kao sto je to bio stoljecima.
Amin bože daj!
i za to me zaboli
Može čim Rusija vrati Povelju Kulina bana.
... i da se Rifat makne iz kuhinje.
Aha dobicete, sto niste prije rekli.