Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ih stevandic prebroji bit ce oko milion ipo
40est 🤪🤪🤪🤪😂😂😂😂
Zemljenski kae 31 000 🤡
Cim je argument poceo sa "specijalne vojne operacije"....narastao mu je ghenocidni nos I ostatak zvuci kao sum vode u WC solji. Zvuci kao da ima punu podrsku SPCa
Za 20tak godina kad kepeca nebude bilo valja platiti ratnu stetu obicnom ruskom porezniku.
Polupao loncice decko, to su cifre koje se odnose na vase ljude, cifre koje ne smijete ni priznati, 461.060 ruskih zrtava zakljucno sa jucerasnjim danom, sa 800-tinjak novih svakog dana, nerijetko i preko 1000.
A zamisli BBC tvrdi da je ubijeno 50k Rusa. Ako BBC tako kaže znači.nije ni 20k. Podatke koje Ukrajinci izbacuju niko, pa ni u samoj Ukrajini ne uzima za ozbiljno.
🤡😂
ne zna se ko je gori od ovih u lazima
Zar ovo nije bezumlje?
Ma da a kod vas nije ni 30 k sigurno samo pola sela nestalo sto je sirotinja gurnuta u boj za malog patuljka
Ne zna se ko vise laze Rusija ili Ukrajina
Koliko god da su, samo rokajte. Na ljeto do Kijeva dosli.
Mi se moramo zabavati oko PC-a, Ukrajina nam je nebitna.
Nemoguće.Na taj broj mora doći još najmanje milion izbačenih iz stroja usljed težeg ranjavanja.Ako gubitak bilo koje vojske padne ispod 30 % ta vojska se raspada.A Ukrajina nema 4,5 miliona vojnika.
Ukrajina ima 40 mililiona stanovnika i moze imati veliku vojsku
Može imati maksimalno 4 miliona.Znači 10 % .Takva je dosadašnja praksa u svim ratovima.AKo odbijemo nekoliko miliona Rusa iz Dombasa,Luganska,Krima itd tada cifra pada .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bit ce prije da je toliko ruskih vojnika otislo pod zemlju
imate , ginete ko rasada a Kijeva nećete više nikad vidjeti jer se okupatori koji će pobjeći iz okupirane zemlje kada putin crkne