Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako iko zna šta su ruska čizma i ruska represija, to su Poljaci.
Ti znaš da je Njemačka bilvalno zbrisala 30% poljske nacije? Ako ne znaš, prouči knjige malo.
Ko god prvi ispali atomske je "legitimna meta". A znamo koja strana nonstop govori i prijeti o upotreabljavanju atomskih.
RUSIJA MORDOR
Ameri su ispalili sad je na ruse red.
Svaki, ali bukvalno svaki problem izazove NATO ili idioti poput ovog poljskog magarca, a poslije vam Rusija nešto kriva.
Nikad ne smijemo zaboraviti da su I Rusi fašisti, koji su kao Hitlerovi saveznici hinjski napali s leđa i bratski podijelili Poljsku sa SS-ovcima. Pokolj u Katinskoj je šumi je aristocid poljskih oficira I intelektualaca, ovo 20 000 su Rusi streljali u dva dana, jednostavno da im ne smetaju.
Rusi su se protiv fašista iz Njemačke počeli boriti tek kad je Hitler pogazio sporazum Ribbentrop-Molotov I napao Rusiju/SSSR. Do tada su im Nijemci bili saveznici. Od propasti su ih spasili Ameri, vidi pod Lend-Lease Act, poslavši im hiljade aviona, kamiona, municije, inače bi ih Švabo pregazio ko plitak potok.
prvi put se slazem sa Rusima, i ta Amerika vise seh re, nek postave na Aljasci nuklearno oruzije i nek se onda sa Rusijom igra gadjanja, sve rasporedjuje u Europu, mi cemo nahebat svi, smetalo im je kad su htjeli Rusi htjeli na Kubu postavit rakete, a oni njima sad na granicu dovoze, malo vise licemjerno
Amerikanci nas neće ni pitati. Postaviće rakete u Sarajevu, pa nek Rusi pogađaju koja od 150 je ona sa bojevom glavom.
Poljaci,narod s mudima.
glup narod, oni ce ga obalit prvi, a Amerika ce se spasit
Da su Putin i njegovi žohari dobri i sposobni, ne bi im se cijeli komšiluk okreno ka Zapadu. Ko im je kriv što im je Amerika došla pred nos kad su panslavenski ološ. Da valjaju i da znaju, njihove bi rakete bile u Meksiku.
Ovi samo u zagonetkama pričaju, ako Finska uđe u NATO mi ćemo iskoordinisati snage potrebne za evaluaciju vojnih kapaciteta u cilju jačanja vojne spremnosti procjenjujući napadačke kapacitete... Finska uđe u NATO ušutiše se
Amin da prva vise padne, da se spasimo ovog pakla od zemlje jer smo je unistili totalno.
Izgleda u Evropi se najviše ratovalo i dan danas. Hoće li ikad biti mir u Evropi ili samo ratovi ?
Eventualno dovlacenje bilo kakvog nauruzanja u Poljsku je veliki uspjeh Rusije jer to znači kapitulaciju zapada i primopredaja Ukraine Rusiji
smoriše i jedni i drugi