Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da, potpisat ce ugovor sa zapadom o zabrani, onda Rusi ce postovati a zapad ce izbaciti oruzje u svemir kao I svaki dogovor preko kojeg su presli. Nisu budale da padaju na iste price
Ma ja oni bi i s vanzemaljcima zaratili da mogu
zapad je protiv te zabrane jer nemaju tehnologiju arusi nisu budale kao prošli put da povjeruju zapadu za ograničenje nuklearnog arsenala koje je zapad izigrao
@Sajbyja345 A ti si već poznat ovdje kako širiš američku propagandu. Medjutim niko normalan više ne vjeruje Amerikancima. Ljudima je jasno kakva je to država. Oni su saučesnici u genocidu nad Palestincima.
Amerika ima Space Force jos od vremena Trumpa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oni bi da ratuju u svemiru a nisu u stanju Ukrajinu pobjedit
probij medijsku cenzuru pa ćeš vidjeti kako ruje deru komplet NATO, ukrajinci su samo teritorija na kojoj se ratuje
Probij medijsku cenzuru pa ćeš skontati da su Rusi polomili Kijev za tri dana, kako pišu blic i kurir, jel to, ArasBAKospic?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čudi me da su Ameri inicijatori rezolucija kad realno oni i prednjače u naoružavanju svemira. Zar nisu još 2019. godine upravo oni uveli petu branšu u svojoj vojsci, tvz. Space force?
Mimo svijeta kao i komšije. Ovako će proći i glasanje za Rezoluciju samo što nema veta kao ovdje da ruski pravoslavac uloži.