Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li RS preživjeti ovu šamarčinu, ovaj knockout cijelog svijeta ?! Neće.
Kad jevreji koji stoji iza genocida u Gazi , kazu da se usvoji rezolucija o genocidu u Srebrenici kao imperativ, sta se valja za brda ... daj Boze na hajr
nazalost hoce. osim neke moralne satisfakcije nista posebno nece se desiti
Naravno da mora, cijeli svijet mora znati da je eres nastala na genocidu i da je Srbija učestvovala u tome
Zanali su to Ameri i kada su joj dali legitimitet u Dejtonu, a samim time i legalizirali genocid, ucjenom i zakulisnim radnjama zaustavivsi ofanzivu ARBiH i HV/HVO.
A sada Jevreji odgovaraju kada guraju bošnjačku agendu, Bošnjaci - životinje bez kičme
auuuu...ode rs u PM
Kad je to Jevreji izjavio da će biti rezolucija o Srebrenici onda će tako i biti. Zamislite da Švabe izjave nije bio Holokaust nad Jevrejima. Čitav svijet zna i vidio je po slikama, snimcima šta su radili Švabe Jevrejima tokom drugog svjetskog rata. Danas u Njemačkoj ako veličate Hitlera i Naciste u javnosti platite kaznu novčanu pa izvolite
Ubistvo 1200 jevreja početkom oktobra je genocid, a pustošenje, protjerivanje i ubistvo 30000 poslije toga palestinaca nije?
taman i ja procitah tebra kakav cionisticki fasista i bolesnik stvarno su bolesna nacija jbt
Neka usvoje ne razumijem zasto bi Srbima ili bilo kome to trebao da bude problem ? Desilo se, pamet u glavu u buduce ko je zdravog razuma njemu ovo ne predstavlja nikakvu uvredu. Drugi par cipela je to sto su se Svedjani usrali pa hoce da na sve nacine sukob umjesto prema Finskoj i Svedskoj presele na balkan. Bilo kako bilo, okidac je u rukama Srba, hoce li prihvatiti da ih Latini ponovo namagarce... znat cemo uskoro.
A namagarcit ce ih ako izazovu incident.
Kome još nije jasno da je RS GENOCIDNA TVOREVINA !!!
Spasite Gazu, ta me rezolucija ne zanima.
Od prljave i smrdljive čifutčadi nama Bošnjacima ništa ne treba...........
Izrael i Amerika nam spremaju rat ne treba nam nikakva rezolucija!!!
Nevjerovatno...
Ne kazem nista za Srebrenicu ali je licimjerno da se za to zalaze lzraelac
Aferim!
Slazem se da treba priznati genocid u Srebrenici na ovaj nacin ali isto tako da treba uvaziti zrtve 7. oktobra u Izraelu ali itekako treba reci da je ovo sto se desava u Gazi genocid jos veci od ova dva prethodna zajedno. IDF se povlaci iz mjesta i svakodnevno se pronalaze masovne grobnice zena i djece a da ne pricam o maltretiranju od strane izraelskih doseljenika i bombi koje su ubile desetine hiljada djece.
Hvala klix sto pomaze za Srebrenicu. Moramo biti dobri ljudi. Nikoga ne smijemorziti. Zivot je prolazan.