Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove godine će biti jedna od naj boljih i to je normalni redoslijed stoljećima. Ima loši i ima dobrih godina. Ljutski faktor za zagrijavanje klime se može zanemarit. To je dokazano sa istraživanjem hiljadama slojeva leda. Prije nego što je ljudski faktor imao uticaja na klimu, bilo je i hladnijih i toplijih perioda. Možete naći reportažu na youtube.
Kako se Moze zanemariti ljudski faktor, toliko truda se koristi za tranziciju fosilnih goriva i dekarbonizaciju tako da ljudski faktor ima itekako veze. Pa ne vjeruj svemu sto procitas i pogledas na youtube. Naravno da naftnoj industriji to ne passe a dovoljno je da promolis glavu vani, svake godine Novi temp rekordi, nigdje snjega, previše kiše, poplave u europi ko nikada.
Rjesenje kao i sa naftom, manje vina veca cijena...sve ce to potrosaci da plate
Logicno. A u zalihama burad i burad. Kao sto kazu za dijamante, puni su ih sefovi, ali se vade, maltene, jedan po jeda da bi drzali cijenu.