Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika ove ridikule namjenjene J. Americi proizvodi ko na traci ima tome bar 50/60 godina.
SAD kreiraju sve bitne događaje jer su supersila a mi samo statiramo u kukuruzima a i to nije loše dok te ne zaspu avio bombama od 2 T.
Ne vole desnicari obrazovane,jer takvi ne glasaju za njih i dizu revoluciju
Pa mačka vam piterina juče ste bili isti vi ludi za njim!!!!!
sami ste glasali za ovog jevreja
On je Italijan
🐏🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
drzite se vi lopte
Pa šta su očekivali od cioniste kome je prvi zadatak bio da ode da plače i maše izraelskom zastavom
Od obrazovanja sve krece
Ovoga argentinskog predsjednika ko da je Trojka birala …. Kompletan id.i.ot
Ovaj argentinski presjednik je gori od Trumpa,frajer će napraviti gradžanski rat.
Krezzubi pokušaji golja kad je već kasno. Prvo popuše i izglasaju populistu i desničara, a onda kmečanje kad vide da su se zayebali. Svugdje ista priča.
“…Milei prošlog prosinca…” Prosinca?? Ja koliko znam na bosanskon se kaze decembar? Ili sam slucajno zalutao na 24sata.hr?
Haman ko u BL na promociji GTRS
Izraz lica,grimase kad govori,visina tona upucuju da je to psihopata.
Samo je Niksic gori od Javiera.
Tesko je ljude oduciti od dzabice. Isto da ovdje takvo nesto pokusas u sredini gdje ljudi i dalje djeci govore da idu u skolu kako ne bi morali raditi.
Ne seri!!!
Pa da li znaš da država živi za dzabice od svojih stanovnika kroz razne namete, poreze itd. Zar misliš da nije fer, da ista ta država vrati svojim građanima za dzabice nešto. Jedino ako ti nije cilj pretvaranje države u privatnu korporaciju.