Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije valjda! Ha, ha, ha.
Treba brašna ić kupiti....🤨
Napravite ponovo kineski zid i neka vas tamo
Ha, ha....ista finta kao sa Wuhanom, Šangaju totalno blokiran vec par sedmica. Izgleda kad narod na planeti zemlji vise ne nasjeda, onda odblokada. Kinezi, globalisti ili globalisti sa Kinezima skupa, ko kosi a ko vodu nosi...vrijeme ce pokazati.
Eh kakve sam ja sangajke nosao...
Sta je danas na Jineskom meniju?Psi?Macke?Fujjj gamad kosooka
Kad bi svaki kinez skocio sa platforme od metar ipo u isto vrijeme napravili bi katastrofalan potres u kaliforniji. Interesantan podatak, a opet kontam koliko bi bilo slomljenih nogu. Sila su ti kinezi.
Jest ih unakazio mao ce tung