Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pedro pedro pedro pedro pe
Nemoze se nikako protiv c...sta
kod nas brankovici, novalici, izetbegovici nikad nisu ni pomisljali o ostavkama
Kod nas ministar vanjskih poslova saziva vanrednu press konferenciju kao bi branio narko bossove i ni ne pomislja da podnese ostavku,ni on ni bilo ko iz nametnute vlade.
Moj Pedro! Ovo sto ti rade druze neka ti bude vjetar u leđa. Digao si glas moralnih, etickih i ljudskih vrijednosti zbog onoga sto "rade", a svi znamo o cemu i o kome je rijec. Jednostavno je, ostani! Bices jedan od pobjednika ovog stoljeca.
Ovako se izmišljaju i montiraju procesi protiv onih koji nisu uz cioniste ili protiv njihovi bližnji.. pa sad vidite dokle je stigla danšnji svijet i tzv. demokracija..
Ma samo kazes da je to montiran politicki proces i nastavis dalje, kakva ostavka
u Bosni i Hercegovini niko ne razmatra odluku u ovim okolnostima. nije predvidjena Dejtonom😂