Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Historija sinova Israilovih prepuna je griješenja i nasilja. Griješenje i neprijateljstvo nije bilo djelo pojedinaca iz redova sinova Israilovih, nego je to postala karakteristika cjelokupnog njihovog društva o kojima društvo šuti i ne pokušava da ih spriječi i osudi.”
Kad zamisliš npr 2020. godinu onu tišinu i svi u domovima, nikada nebi rekao tada da će tome svemu doći happy ending, došli u 2023. puca sve po šavovima.
Svijet je vec odavno jedno veliko sranje, dovoljno govore komentari kakvih govana ima na planeti zemlji. Ko god podrzavao ovakvo ubijanje djece bilo koje vjere taj nije insan..
Kada se ,,exluzivci na genocid,patnju i bol,, ugledaju na svoje dzelate,pa se trude da ih i nadmase.Jadni li ste i prokleti...
Hoćete li pomoci Palestini???? Dodajte Klix na BOYKOT listu!!!!!!!!!
Cionisti drze Ameriku u šaci zato im pomazu.👹👹👹👹👹👹
veoma ozbiljan izvor! klix sutra prenosi sa islamistickim portalima jos malo i sa cätnickim
Izrael nikada nece imati mir. Mogu stavniti Gazu sa zemljom ali uvijek ce biti osvetnika.
Zanimljivo jel zavrsio rat Rusija Ukrajina,kao i korona zbog tog rata. Ovo mora negdje puknut jos vise
Hamas je ovaj pokolj namjerno izazvao,,sirotinja ce izginuti a ovi koji su zakuhali obogatiti ,ala Izetbegovic Company
SAD podrzava ratne zlocine. Da se sad u sukob ukljuci Hezbolah i Iran proglasili bi ih teroristima. A Izrael je trenutno pravo teroristicka dtzava. Sto bi Amerikanci rekli ako niste uz nas protiv nas ste. E onda po tom rezonu su SAD ratni zlocinci.
Moćni arapski vladari samo gledaju, pa pomozite nećete živiti milion godina. Gdje ste bili šta ste radili. Gledali kako djecu kasape...
hajmo koji se ponose ovim ubijanjem danas je ubijeno dosta palestinaca komenarisite.
Koliko njih boli za civilne zrtve Palestine.. 😂 Nas u Sarajevu su gledali 4 godine rata i pustali da ginemo s pjesmom. Teski licemjerni ublehari i sotonisti. Vratice se se to jad tad kretenoidni majmuni.
Joe, jeli te stid ovoga? Konacno si pokazao pravo lice.
Prokleti bili i na ovom i onom svjetu
Ova kao Alisa u zemlji čudesa. U pravu je onaj koji piše povijest i koji ima medije. Od povijesti do danas uvijek isto. Tko to ne razumije ponaša se kao malo dijete u svijetu odraslih kojemu nije jasno kako to nije svijet crno-bijel nego onakav kako ga predstave moćnici ovog svijeta. Palestinski narod u tu kategoriju definitivno ne spada.