Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muzur nikakve veze nema sa ovim …nego firma koja je ugradila lift …
@Hihihihii, pitaš šta ima Muzur sa ovim, šta ima sa Fasadom ove zgrade, ali se znao slikati uz vijest o obnovljenoj fasadi na zgradi doma zdravlja.
najbolje onda da i za popravku vrata se zove Muzur da ih popravlja.čovjek se uspio izboriti za utopljavanje Doma i sad ćemo ga prozivati za svaki kvar na zgradi.boze sacuvaj
@Hihihii Nije ovde kvar u pitanju, ovo se vrlo lako može popraviti, bez mnogo ulaganja, treba sa strane napraviti blagi ali mora biti duži uspon ka stepenicama sa normalnim rukohvatom. Od lifta nema ništa, naši majstori to ne znaju popraviti niti održavati. Gledao sam nekoliko puta su tu nešta čačkali, ali lift i dalje ne radi.
ovaj dom zdravlja treba Ugasiti nikakvu nema funkciju !
bitno je da je Muzur uradio fazadu a sto je dom ne funkcijonalan to nema veze ;)
Čitav dom zdravlja je u rasulu, niko ne može telefonski dobiti ni jedan odjel telefoni smanjeni usluga ravna nuli.
7 milijardi za plate 🤡 pa odbijte po 20 km od plata uposlenika i gotova stvar za 24h🤡 barem se tako radi u realnom sektoru
Ovo je Baltin rezultat nabavki... Polovan i ugradili? Čuj nema djelova... Pokvarilo se tako brzo i pod garancijom 6 mjeseci čekate da se popravi.. Kakva popravka instalacija novog odmah odmah..
Glupo riješenje, bilo je prostora za stazu. Glup arhitekta koji je projektovao dom zdravlja da ne planira ulaz za osobe sa invaliditetom.
Dolaskom Trojke na vlast u Sarajevu je svanulo, gradski prevoz je redovan bez kašnjenja, nestalo je smoga, niko ne pljačka, ne ubija , kontejneri su uvijek prazni nema smeća po ulicama i parkovima, a to sa liftom je kleveta na Trojku.
bolje i Nacionalisti nego Prekrivene Komunjare i Çetnici
Onaj ko je projektovao ovakav ulaz u dom zdravlja taj nije normalan. Kod nas od tehnike ništa ne radi kako treba i ne treba se osloniti na istu jer mi to ne održavamo. Četiri sedmice sam išao na fizikalne terapije nakon problema sa stopalom, i sa štakama sam uz stepenice se penjao, dva ili tri puta pao, ali srećom bez posledica,. Problem je i što stepenice nemaju rukohvat nego nekakvu "umjetničku" debelu cijev.
Sad će Abel napraviti lift, samo da se prvo on ugradi.
Ovo je stara slika objekta. Vanjski dio je obnovljen prosle godine.
FAsada top, iznutra sve truhlo. Isto kao i trojka