Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trajace jos koliko budu glupi gradjani njemacke i drugih zapadnih zemalja podrzavali glupu zapadnu politiku
Nisu oni glupi, dobro znaju sta dobijaju. Sta mislis, ko ce nakon rata graditi postrojenja po Ukrajini? Ko ce prodavati mashine nekom novom ruskom ludjaku? Ukrajinci ce siti sjedista i prodavati poljoprivredne proizvode, Rusi praviti poluproizvode za zapadno trziste. Zvuci poznato?
Američki sluga Olaf Šolc.U Kini ga je dočekao zamenik gradonačelnika 😂😂
Šta te briga, tuđa djeca ginu.
Ako potraje jos nekoliko godina nece se imati sta diktirati jer kako im pomazete nece biti Ukrajine
Naravno da je materijalni interes u pitanju. Zapadu i c!0nistima manipulatorima trebaju ukrajinske plodne ravnice i imovina. ''Velikodušno'' im šalju tzv pomoć ali sve uredno zapisuju. Posle da se račun ispostavi. Sve će im oduzeti😜
A u Bosni ste ga diktirali.
Neka do 2030 onda 3 svjetski i kraj svijeta kojeg poznajemo
Ljudi fakat ne kontaju da nikada nece doci do svjetskog rata, jednostavno jer nije profitabilno.
lako je tudjim k...po gloginjama mlatit..Da ti nosis pusku i tvoji rat bi zavrsio prosle godine
MIR I USLOVE RATA DIKTIRA POBJEDNIK GOSPODINE SHOLC.NEKA POBJEDE UKRAJINCI I BUJRUM IM SVE NJIHOVO NAZAD.AKO POBJEDE RUSI ZAR MISLITE DA BI SA NEKIM VAŠIM RAZGOVOROM TO VRATILA? NJEMAČKA IZ RATA UZ UKRAJINU I IZRAEL IZLAZI PORAZENA I ĐABA STE KRECILI.JA SAM MISLIO DA CE VAŠI POMPEZNI LEOPARDI I TIGROVI ZAVRŠITI RAT.🇧🇦❤️🇵🇸EDI
Procitani.
Glupi političari,.. diktirani mir? Moze rat trajati i 10 godina al što duze traje to veća steta i besmisao.
Pa evo, kod nas je diktirani mir i sta sad..? Kakva je korist? Sto kazu samo nek ne puca i ne stradaju nevini i civili a gore ne moze biti i neki ce uvijek imat separatisticke teznje do novog sukoba..