Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa cemu onda lockdown-i?
Jedite vnago,ovako je svake godine da se na milione stanovnika razboli od gripe onda se oporavi od gripe.
not even close
nea korone
Kako se oporavilo kad struka kaze da nema lijeka od korone
Vakcine su novotarija
Podak nije tacan, vise od 103 Miliona se oporavilo od covid-19. Drzave kao Francuska,Britanija, Belgija, itd ne vode racuna u broj aktivnih osoba.
Juce je dokazano u Americkom senatu da su Srbi otpatci od Bosnjaka srednjovjekovnih. Ti svi servi su bili pripadnici srednjovjekovne crkve Bosanske i bili su robovi Dobrim Bosnjanima ☝️⚜️ E moji servi uskoro cete izgubiti i PC genocidnu tvorevinu koju ste napravili u sumama zasnovanu na genocidima.. i dalje vas kompleksi pucaju kada ste nam robovali za pola kile pšenice sedmicno i dobijali tapšanje po ramenima svake druge subote servi izmišljena nacijo ☝️☝️🇧🇦⚜️
Znači, vakcine nam ne trebaju.
Svaka ćas, ja i?
Od neizliječive korone.