Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djaba im, ako im se naseli jos 150 hrvata i 200 srba, djaba im i ljepote i ekonomija i priroda i društvo… odmah ce jedni tražiti vejekovne srpske kosti i organizovati referendume ,a drugi ce cviliti jer su majorizirani
a djaba si i ti u školu išao
Hrvati I Srbi se lagano uklapaju u civiliziranim zemljama poput NZL, za razliku od bliskoistornjaka koji kolju zivotinje po ulicama I bacaju ostatke u kontejnere. Sarajevo zenica I Tuzla su I sluzbeno najzagadjeniji gradovi na kontinentu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Živjeti na bosanskoj planini kao naši preci. Kud ce ti bolja zaštita.
300 km kazna za vrsenje nuzde na javnom mjestu, manja za brzu vižnju
Zanimljiva istraživanja sprovodite i zamisli koincidencije milijarderi užurbano testiraju letove u svemir i zamisli koincidencije u New Yorku pllaćaju 100 dolara ko primi vakcinu, tobože brinu se...Pod hitno na selo, očistiti bunare i izvore vode, posaditi svoju hranu, edukovati se o uzogju, prirodi...Ako se pripremaju milijarderi i najbogatiji zašto ne bi i mi!
Najljepsa zemlja na svijetu!
Ovo nesto u najavi ili nako ?
LAGANO NAS PRIPREMAJU NA SVETSKI KOLAPS DRUSTVA.Sve nam kazu par mjeseci unaprijed.Evo npr. kažu da u septembru ide novi delta soj korone (iako o njemu vrlo malo znaju ali nekako znaju da ide).Tako da i ovaj "kolaps" vjerovatno ubrzo spremaju.
Da JNA nije na RS prenjela nadležnost ,,vojna tajna" znali bi da kod nas postoje ti bunkeri i podzemna skloništa da ne rove đaba.
Mi bi smo prezivili 100%, kad prezivljavamo u ovakvom okruzenju i pod ovim uslovima sve ostalo je smijurija..
NZ ima ovaca i vune i nema zime.
Zato tamo ultra bogatasi grade podzemne bunkere. A u evropi samo u Francuskoj ima 40 nuklearnih elektrana. I sad da se krenu reaktori topiti zbog vrucine ili neke druge klimatske katastrofe bilo bi veselo.
Lako je njima kad nemaju ove naše klošare što nam krv piju na slamčicu 30 godina. Gledam ovo prepucavanje između Košarca i Turković. Oboje lagodno žive, plata ide uredno (ha radili ha ne radili), a ti se fukaro svađaj u komentarima, ko te j3b3. Joj jesmo ovce, majko moja.
Jok eto ostali ce naoruzani do zuba gledati kako tamo cvijetaju ruze.
ma upravu ste, treba ici cuvat ovce i krave na nz da malo mozak odmorim
Jeste ako ga ne opali cunami kakav ili razorni zemljotres pa ne zavrsi pod vodom...sve je to relativno niko to ne zna...
Tasmania je dio Australije!
Ali tamo ima Sauronovo oko i Orci…..