Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izašlo jedva 3% stanovnika Kelna na demonstracije..... Smijesno
Koliko kod nas izlazi a nevade nam ga ima 30god
U Sarajevu ih izađe 800, toliko se ja sjećam. Koliki je to procenat Bosanaca?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo Balkanci i ostali afrički, arapski i ukrajinski migranti izašli na ulice jer znaju šta im slijedi ako AFD dođe na vlast.
Zaista nemate pojma sta pisete. Izasllo 30 000 u milionskom gradu. Zivi najmanje 100 000 stranaca. Afd ce sigurno odnijet pobjedu na izborima, jer Njemci trebaju promjene. Zaostaju u svemu a druge alternative nemaju osim Afd-a. A osim toga Njemci nemaju takav odnos prema Afdf-u kao stranci
Koliko to nas uzadje kad su protesti?? Po tvojoj logici bi onda i nase vlasti trebale samo ignorisati proteste jer je izaslo samo 1000-2000 ljudi, nebitan broj
@KeineLust ... Da li si ti načisto sa tim da li si za demokratsku većinu ili si za demokratsku manjinu, odnosno diktat. Čemu izbori ako ćemo na ulici poštovat volju manjine. Sama ti riječ DEMOKRATIJA kaže da je u pitanju vlast naroda, naravno većinskog, a ne manjinskog. Ovo u Kelnu je smiješna manjina.
CDU je uvijek na desno naginjao a CSU IZ Koje dolazi Schmit Jos vise isti Su ko i AFD nema tu velike razlike.Pa vidjeli Ste Merkel Koka je IZ CDU da je vucica gotivia.
AfD razbjesnio Nijemce a Nijemci svojom kukavickom politikom prema Gazi su se srozali za sva vremena... sve je to slicno i ovi ne vole stance ali davno bi izumrli da ih nisu uvezli...
Njemci su kolonija, odnosno protektorat kao i mi, samo na mnogo višem ekonomskom nivou. Jednostavno se plaše Židova zbog grijehova iz WWII. Licmjerni jesu, ali pod muss.
Ako dodje do toga za one iseljenike koji se budu vracali uvesti isto pravilo, ne zanima nas s kim ste se izmijesali i srodili.
To su sve stranci došli!
Svi su oni desnica,ovom podrskom Izraelu su pokazali svoje pravo nazzi lice...
Uff kad im Somalijac i Afganistanac opet bude silovao ćerke, sestre, žene .... ala gušta !!!
Kolektivno ste vi odavno otisli udesno sto ste pokazali podrskom djecoubojicama i genocidasima (Izrael i SAD) . Jednom fasista zauvijek fasista.
Desničari su najveće zlo čovječanstva! Oni su izvor svih podjela i ratova u svijetu!
Desnicari sada dolaze na vlast u Europi ali shvatam ljude najgori ljudski sljam se doselio, nemaju postovanje nizasta.
Mislis da Svabo iz AfD:a misli drugacije o tebi? Ausländer = Ausländer, odakle god bio
Izaslo 30000 imigranata
Vučić i Dodon na aparatima, a i Orban se dobro ne osjeća
U toj nacistickoj desnicarskoj stranci su rusi iz istocnog berlina i nasi balkanski tkz. krŠČani odnosno ustaskocetnicki brđani.
Ebo ti ustaskokocetnicki brdjanin nanu.
hitler,draza,pavelic i duče nahebace danas ko i juče!