Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj Biblija a šta kaže Talmud i Tora o Kršćanima, reci Gojimi mnogobožci. Ha Ha HA smeće cionističko kako hoće kršćanima u analni kad mu trebaju!
Čuj citira Bibliju , a oni Jevreji trazili da se Isus razapne na krst , Bog spasio Jevreje , a oni u znak zahvalnosti napravili zlatno Tele da se klanjanju Teletu. I Bibliju danas citiraju
Zlotvor ovaj, eee nicija nije do zore gorila pa nece ni vasa
Fasisto Hitler se u grobu okrece nemoze da vijeruje da su SS-ovci bili mala maca za vas cifute
Zar se jevrejska sveta knjiga ne zove Tora a ne Biblija??
Библија поново доминира, а куран је на дну. Пола милијарде Арапа не смије ни да писне, а "Палестинци" су заправо Арапи. Један народ. Салахадин се роштиља у гробу. Каква инфериорност сљедбеника мухамеда.
Свашта ли ћу прочитати! Мухамеданци да некога прозивају за вјерски радикализам. Израел није дугме које служи мухамеданцима да се с њим играју. Платиће цијену. И треба. Нико им није држао обарач на челу, да покољу онолике цивиле.
Židovi = sotoni,đavoli.
Kaze ubiti dojencad 😤😤😤
"Okani se more vojevanja, zlo ti dobro donijeti neće, a staroj se dosadilo majci sve perući krvave haljine"
Ne zna se ni za kosti onima koji su bili mocniji od tebe. Umrijet ces i ti i tvoji podanici kao sto umiru i oni s druge strane zida, ali razlika je velika. Jedne ce stici kazna i patnja, a druge nagrada i uzivanje.
SOTONA
Kad budeš želio mir, biće ti rat.
a sin ti u Miamiju izrode , zlotvore , cionisti , fasisto jedan . Sotona ti nije ravna šta činiš
Kakve veze Biblija ima sa Torom (Izrael) i Kur'anom (Pakistan) ???? Pa vi pljujete Bibliju i krst hriscanski, a ovamo se poziva na Bibliju. lol
Upisa se ti glatko u UZP sa presidentom preko bare koji te podrzava. Omastices ti lisice a na onom svijetu si nayeboo.
Da li je on mozda Antikrist?