Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto prije unistimo ovaj raj prije cemo u onaj obećani od onih koji su razgovarali sa gorecim zbunjem, culi u glasove u glavi i bili ubjedjeni da im je mama zaceta bez seksualnog odnosa. Za smijat i plakat. I Dick is back on Facebook.
Ma kakvi toplotni valovi to se njima slucajno izlio kamion hemikalija pa sad pokusavaju da prekriju kofol CO2 zagrijavanje planete, samo petljaju.
Ovo samo kod nas ima...
a ko otopli ledeno doba ???
Uvod u CO2 fasizam i naplacivanje zraka kojeg udisemo, tj. izdisemo. Za to vrijeme ce isti ti ,koji jasu na tome, uredno putovati privatnim avionima i helikopterima po zemlji (samo u Davos na WEF dodje preko 1500 letjelica), turisticki ici u svemir i slati posmrtne ostatke predsjednika tamo (https://www.klix.ba/scitech/nauka/posmrtni-ostaci-cetiri-americka-predsjednika-bit-ce-poslani-u-svemir/230303031).
Samo neka nisu mrezari sa Jablanickog.
Zar nije ''Australijskoj'' kakva Australska
Čuvati izvore vode ko oči u glavi