Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo plaćena reklama? Znamo mi dobro za koja prava se oni bore...u svakom slučaju ne za ljudska...
Najbolji poslodovac definitivno. Lahka lova od 6 slova.
Hoćemo li nekad i vidjeti spisak tih "lijevih udarnika" što ustaju u podne.
Ovdje je tačna ona, od zla oca, od gore m….
Židovski terorista koji drži svu Ameriku u rukama
Eto ko je kriv zasto se ne moze pogledati nijedan film ni serija bez LGBTQ+ scena. Ovih pomenutih clanova je 3% u svijetu. A njihov je lobi toliko jak kao da ih 7 milijardi. Ova gospoda sve financira i lobira. A sad ocekujem da me pocnu prozivati da sam protiv ovih LG....tri cetri sad.
Obratite više pažnje na oči ovih ljudi veliko zlo izbija iz njihovih pogleda
Soroš je sve činio na rušenju Jugoslavije a sada zagovara otvoreni Balkan. On sve narode bivše Jugoslavije mrzi iz dna duše. Nudi im šarene laže o Otvorenom Balkanu jedva čeka da u taj lonac ponovo uđu i počnu ujedati jedni druge. Narodi bivše Jugoslavije imaju mnogo načina da budu jedinstveni ako žele bez otvorenog Balkana a pod ovakvim tenzijama ulaziti samo bi bilo zlo za sve. Veliki je to đavo ovaj filantrop.
Baš je teško bilo nagovoriti Srbiju da počne ratove, možda je uložio par dolara
Otvoreni Balkan je maslo ovog sotoninog prijatelja Soroša. On je radio na rušenju Jugoslavije. A sad bi te narode ponovo trpao u isti koš jer želi da se ponovo kolju. Svi su stradali a svima je nešto nudio i sve ohrabrivao da oni time najviše dobijaju isto i sad radi svima nudi šarene laže a jedva čeka da ti narodi uđu u isti lonac pa da on naloži vatru da se u njemu zakuha i krčka.
Jedno od najvećih zla za sve narode bivše Jugoslavije je ovaj stari Soroš. On je radio na rušenju Jugoslavije a njegov balo Aleks bi sada pravio najnoviju Jugoslaviju (otvoreni Balkan) jer zna da bi se u njemu poklali narodi koji bi trebali da ga čine. Nije on ni jednom narodu koji treba ući u njeg prijatelj već suprotno ovaj metuzalim je samo prijatelj sotoni. Svi narodi trebaju biti svjesni da otvoreni Balkan je zamka za sve
Tata napravio unuka!
Tipični sonMa, te međuobiteljski transfer novca sa matore drtine na mlađeg člana. Oskudica valjda u svijetu dostupnih organa srcadi za produženje života pa stari lisac odlučio se u devedeset i drugoj da je pravo vrijeme, iznenadivši nas obične smrtnike svojom odlukom i preuranjenošću svakako.
Podržava inače ljevicu, ali na Balkanu Vučićev prijatelj i za Otvoreni Balkan.
Svaka čast, prava raja da im Allah podari svako dobro.Amin
Govno ne oada daleko od govneta.
…zlo covjecanstva…
Soroš - dobrotvorni rad, altruizam, humanizam - sve sami lažni epiteti koje starom fosilu dodjeljuju ratna sorošćad poput Klixa. Ali zato kriju kao guja noge da je tip povalio mnoge države (kao 7 azijskih tigrova - krajem prošlog stoljeća) da bi došao do sadašnjih 25 milijardi USD bogastva.
Otac je OK, podržavao nezavisnu BiH od samog početka, čak i finansijski, zato ga ne vole srpski i hrvatski fašisti. Podržavao slobodne medije u bivšim komunističkim zemljama gdje su svi navikli na jednoumlje. Za sina ne znam, ali druženje sa Vučićem mu nije plus, to je sigurno.
nemaš ti majpo jeko su soroši …