Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spominjete ključne izbore, a ne spominjete najveće izbore na svijetu? U Indiji.
Brkica da vaskrsne bi bi svjetski lider number 1 !
Za BOSNU i HERCEGOVINU, spajanje Općih i Lokalnih izbora 2026 godine bi bila najbolja odluka Schmidta ili naših političara. Uštedilo bi se 12 miliona KM, a pozicija i opozicija ne bi mogli svoje greške podvaljivati suprotnoj strani!
Ne treba već treba ih zakazat na najhladniji dan u godini , u januaru ili februaru i rano ujutro od 03-07 i kad je u Evropi radni dan tako da niko ne može doć glasat ko tu ne živi.
Najgore što se može dogoditi u ovako napetom svijetu je Trump. Najopasniji čovjek na svijetu: narcis a glup k’o K.
kad je on bio nisi 3 marke gorivo placo
Da stvarno je opasan al po mir . Za njegovog mandata Amerika nije vodila ni jedan rat !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sapun pa miris je bas bitan na toj slici
Kanalizacija dobiva nove cjevi al isti proljev ide kroz nji
Nije, ba, nji, nego njiha.
Naravno, sve fašista do fašiste, Kad zagusti, narod izgubi pamet, pa onda mora krv da prolijeva, dok opet ne dođe do sebe poslije nekih 100 miliona mtrvih.
najveca bi steta bila da biden pobjedi izbore ponovo. zna se da demokrate u SAD uvijek vode ratove.
demokrati su upucali Soleimanija i preselili ambasadu u Jerusalem, zar ne?