Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi smradovi kad vas kjafiri pomiruju pripremite odgovor koji ćete morati dati Allahu uzvišenom
Korupcija
aferim 👍👌🇧🇦❤️🇵🇸❤️🇨🇳
Kina se sve više približava 57 članica OIC-a. Ako sada ne prihvate jedinstvo na gubitku su i jedni i drugi, a najviše palestinski narod. Posebnu u novom trendu kada se javlja svakih malo neka država koja će priznati Palestinu i kada je propalestinski pokret ojačao čak i po američkim univerzitetima da je počela i policija da tuče i hapsi studente i profesore.
a Arapi iz okolnih država neće da budu dio mirovnih snaga... nije ni čudo što ih sve zajedno šuta nogama ko stigne
U jednom Ujgurskom ljetovalistu
Iza Palestinaca stoji Iran. A iza Irana stoje Rusija i Kina. Iza Izraela stoji Amerika, ali i Saudijska Arabija, i Jordan. Pa neka mi neko objasni kako su to Šije najveći nevjernici i neprijatelji Islama kako nam govore ove Vehabije naše u Bosni. Nije teško sabrati 2 i 2, pa ko je tu izdajnik ja sed pitam. Jel moguće da mi muslimani u Bosni nemožemo sabrati 2 i 2
Vehabizam, isis slicno je projekat nosatih
Ma geopoliticki? Nisam prepoznao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kralj Abdullah nije ih mogao pomiriti, kamo li kina!
Možda to više govori o Abdullahu
Kralja bas boli chuna za Palestinu