Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
34 biliona duga, a on šalje 60milijardi Ukrajini od nepostojećih para, dok vlastiti narod nema osiguranja, beskućnici i narkomani preplavili gradove i zemlja mu srlja u građanski rat. Ko god upravlja ovim lutkom radi protiv interesa američkog naroda
sto ne kaze da u istom paketu ide 30 milijardi cionistima? sad kad krene opet pokolj civila bombama od tonu
Nevjeovatno...
Opančari kmeeeee😂😂😂
Izgleda da će trećeg rata sasvim sigurno biti. Zapad je isprovocirao sukobe u Ukrajini i time do nekle koliko traje rat u Ukrajini iscrpio Ruske rezerve...sada je pitanje samo da i na Balkanu pukne gdje se Rusija neće mnogo moći posvetiti ali će ući u sukob...helem mogu prognozirati i kraj tog trećeg rata koji je samo nastavak drugog gdje je poražen fašizam ali ne i komunizam ...
Kako će ih Ameri zajahat kad sve ovo prodje, petnesto koljeno će im dugove vraćati...
Rusija nikad nije bila jaca, osppsobili su vojsku na zavidnu razinu, vojnu industriju podigli oslobodili se Zapada u podpunosti dok zapad jos uvjek nemoze bez Rusije.
Vojna snaga je na kraju uvijek odraz ekonomske snage u zaleđu. Ekonomija Ruske federacije je odprilike velika kao New York City, a tri puta slabija od Kalifornije. USA može u Ukrajini poraziti Rusiju a da to i ne osjete. Samo je pitanje šta ustvari žele. Biden ne spominje pobjedu Ukrajine, već samo da će moći "opstati u borbi". Znači, mi ćemo spriječiti da vas unište, ako hoćete više, snađite se sami.
Nama protiv ustaskocetnucke agresike ni cakije nisu dali osim IKAR konzerve
Sve što zapad daje Ukrima, daje tek toliko da rat oduži, da ih ohrabri da se ne predaju... a sve u ime namjenske industrije velikih firmi koje će sad zadovoljno trljati ruke. Žao mi je Ukrajinaca, nažalost će završiti kao i mi što smo završili 95'. Kao nekakva nakaradija sa "Republikom Ruskom". Nadam se da će biti pametniji od toga i od*bat taj teritorij koji im je Putin oduzeo. Oni ga bar imaju pregršt, mi si to nismo mogli dopustiti jer bi realno bili fildžan.
Konačno!!