Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fasisto
Ovo je onaj sto je prijetio nuklearnom. Nece biti u svjetu mira dok je židova
Ljudska civilizacija pukla načisto
Da mi je ovo smece u ruke samo 15 sekundi
I Vučić bi sine g.tvorevinu .
mamu hebali pa jesu ovi normalni,jel moguće da se ovo dopušta u ovo doba..
Mi kao "covjek" smo stvarno jadni....Kako smo nastali samo jedni deuge tlacimo, malo sta lijepoga uradimo...
Zanimljivo je kako godine mudre politike u kojoj je Izrael polako, ali sigurno ostvarivao svoje ciljeve unisti nekoliko ovakvih pojava, zeljnih samopromocije. Valjda je jasno da su ovakvi usli u kolektvnu svjest vise od milijarde muslimana i odredili sudbinu projekta, pitanje je samo vremena.
Mrš kjafire
Jel to jogurt?
Izrael se zbog SAD-a suzdržava s Iranom. Ograničeni odgovor Izraela vjerovatno je bio zbog nedostatka jasnoće o tome koliko je američka vlada pod Bidenom voljna sudjelovati u ratu tokom izborne godine. Drugim riječima, ovo proljeće i zatišje je samo generalna proba za ono što će se dogoditi iduće zime.
Smotrich pravo semitsko prezime, a i faca😂
samo da usvojite rezoluciju vidjecete svog boga
o cemu ti pricas?
Naci ce se neko od one djece preživjele ko ce s3 osvetiti tzv. Izraelu za holokaust nad muslimanima kojeg cine danas.
Amerika je konacno pokazala koliko oni zele nekom dobro pokazala je da njihovi kvazi naucnici i sve vrijednosti i zdravstvo i vakcine, nisu dobrobit za nas. isto kad bi trgovac kokaina prodavao ispravan med, nemoguce.
Ne kontam
Bin selman,Sisi i ostala arapska svita. Najvece zlo danasnjice