Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocid
svaki zlocinci i fasisti su govorili uvijek da su se njihove zrtve same ubijale i zakopavale u masovne grobnice tako i cionisti
Po ovoj analogiji, u II svj.ratu,Zidovi su sami ubijali svoju djecu i zakopavali ih da i optuzili naciste za holokaust. Organizirali su sami koncentracijske logore kao i prijevoze do tih logora svojih vlastitih obitelji i tamo ih gusili u pliskim komorama. Sve su to sami Zidovi sebi radili da bi napakostili dobrim Njemcima koji o tome pojma nisu imali! Ako je suditi po mozgovima,tipa Bibija Natanjahua,to je otprilike tako bilo!
Isti ovi naši chetnicci. Pu sjeme vam se zatrlo.
Goebbels-ova škola !
I kaze da su pazljivo prokopali je su IMALI OBAVJESTAJNE PODATKE DA SU TU TIJELA TAOCA.Poserem vam se na vase obavjestajce.Sto ovi cionisti i genocidasi iz rs- a mogu izmisliti i slagati to ni fap ne moze povuci.
Sigurno su se i sami ubili, ah ti palestinci....da ne povjeruješ.
Na kraju ce biti da su sami sebe I granatirali I ubijali
Budale i sa jedne i sa druge strane......... eto sta mislim o tom stoljetnom sukobu izmedju Palestinaca i Izraelaca! Na mjesto da se fino pobratime i zajedno izgrade drzavu kako je to Arafat predlago ovi su mu dali dva komada medje sa jos gorim debilima i reliktima iz WWII koji nemogu gledat Zidove kao bracu.
Da njima nasi Srbi nisu braća 🤔
Da je ovo istina vrištali bi iste sekinde kada je grobnica pronadjena, a ne nakon 7 dana
sami se i ubili pa se zakopali
Jao Bošnja u komentarima... Dječija pamet.
Nakaradna srpčadi, genocidno-zločinačka paščadi, seksualno vam općim djecu, ovo liči na vas.....
Samoubili se