Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od ove Ukraine nece ostat ni kamen na kamenu koliko se oružja nagomilalo... Tuga...
Iznenađujuće samo za novinare Klix-a
Sad će da gađaju Krimski most, ili neki drugi grad osim Belgoroda, da ispizde ove, i dobiće odgovor koji će ih paralizovati. Čestitke glupanu našmrkanom.
Ukrajina je imala mogucnost da bude razvijena poput Poljske a izaci ce iz rata sa 20 miliona stanovnika, i sa upitnom velicinom teritorije i ogromnim spoljnim dugom.
Misliš razvijena poput Bjelorusije
E moj glupi Ukrajinci, nit ćete dobit rat niti ćete dobit državu niti demokratiju. Dobit ćete smrt, invalidnost, 30% manje države, 100% veće siromaštvo i neke nove Zapadne vrijednosti
Od danas nije vise sigurno na Krimu..
Zasto se ni jedan jedini novinar ne bavi pozadinom ovih masovnih isporuka milijardi i milijardi dolara i eura. Koji benefit ostvaruju americke i evropske kompanije koje prodaju te sisteme? Na cijem racunu zavrsavaju ta sredstva? Sta je sa land lease-om? Da li smijete uopste zalaziti u ta podrucja ili samo kopirate narucene tekstove sa zapada medijskih portala?
Ovako bi morali slati svakih 3 mjeseca da se Ukrajinci mogu odbranit.
joj sad kad ih krenutu mlatit a ovi opusteni glupi a sa 500 km doleti raketa koja gadja u metar heheheehe
Ukrajinska djeca umiru. Za njima i njihove porodice.
Mokri snovi rušenja Krimskog mosta vol.2. Rusija nastavlja rapidno oslobađati svoje povijesne teritorije od nazističkog okupatora kojem u ovom trenutku nedostaje ljudstva pa ova pomoć oko ovih raketa s ovom ili onom glavom su smiješne. Pa i britanci šalju najnovije bombe samo kako će ih izbacivati kad je sva avijacija nazista pometena iskanderima i fabovima! :D
Kakva crna prevaga. Rusi ovaj sukob ne smiju i neće izgubiti. Jače oružje za Ukrajinu podrazumijeva jače rusko oružje i više haosa. Rezultat - Ukrajina u ruševinama.
poraz Ukrajine garantuje novo žarište, a mislim da je svima jasno ko bi bio sljedeći, tako da su ovo jako dobre vijesti
Sledeca je Serbia..
Sve će to Rusi spapunjati.
Sistem te laze, ne vjeruj sta ti kaze!