Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo zbog ovoga prezirem Putina između ostalog,svako ko podržava tog bolesnika volio bih da dođe u njegovu nemilost
hitler i ekipa su bili pusi smouk za ovog putlera
Gdje su sada Rusoljubni Abdicevci, da nam pravdaju Putlera?
divna drzava
Gulag je već duže ponovo otvoren za Ruse. Samo je podržavanje i molitva Putinu dozvoljena. Svi ostali ili su pobjegli ili moraju u rat ili završavaju u Gulagu.
To je režim koji je za ideologiju uzeo ideje onog lunatika Dugina koje on sam naziva Nacional-Boljševizmom. Spoj nacizma i boljševizma znači od svih mrakova najmračniji.
Nebi reko. Mislim da su ovi na strani onih koji su bili protiv Boljševizma. To je dosad bila jedina narodna revolucija u Rusiji koja je običnim ljudima donjela bolje uslove za život. Kroz društveni sistem je se pojavio Staljin i stvari su još jednom bile groznije za Ruse. A sad imaju opet novog Diktatora i Gulag je ponovo otvoren.
Prava demokratija super nek vide srbi sta radi svojim građanima a tek sta bi od njih radio???
Zbog pjesme na robiju. Ovo nije bilo ni za Staljina … BiH je za Ruje svemirski brod.
Svi isto rade. Pogledajte Snowdena i Assanga. Ko god prica istinu biva progonjen i zatvoren. Tako da gledati ovo u kontekstu ostrascenog fudbalskog fanatizma, je totalno pogresno.
Snowden i Assange su odavali drzavne tajne, nisu pisali pjesmice.
@goo...330: Ti se tješi tim stvarima. Ali kad dođe red da tebe odvedu onda će biti kasno. Ovo dvoje su samo citirali pjesme, a dobili 7 godina zatvora!!!
Protiv Specijalne Operacije, pardon
Koliko je teško da samo sutis i to je to? Isto navalni u redu sve al isplatil se lezat 30 godina u zatvoru?