Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ničija nije do zore gorjela. Doći će dana kada će biti uništeni inšallah.
Sad ce Izrael da raspusti jedinucu i da promjeni ime iste, pa sa novom Američkom artiljerijom da pobije još 10000 hiljada djece. Nadam se i volio bi da vidim i kod vas isto jer ste pretjerali i prešli svaki oblik zla.
Mason veci od bidena, kako odvratna njuska..
Kako su samo brzi u uvodjenju sankcija Rusiji i Iranu, pa cak i rusima koji nisu usko vezani za politiku u vidu zamrzavanja imovine i zabrane ucestvovanja u sportu. Dok sa druge strane, Izrael otvoreno cini genocid, a ovi ih jos tapsu po ramenu
sankcije u vidu isporuke oružja.
Kakva mistifikacija banalne stvari i ovog aškenaskog glupana.
Mediji po zapadu drobe nama zapadnjacima mozak kako Iran nema prava za Lgbtžnj i mi se ibrtimo ovakvi onakvi su, a ti isti mediji nikad nisu spomenuli kakav holokaust Palestincima rade Izrahel nikad nisu spomenuli koja mučenja im rade 50 godina, jasno ko rikta zapadne medije i tako utiče na razmišljanje
Svijet pojma nema u kakvim su uslovima živjeli Palestinci zadnjih 50 godina, pojma nemamo koji je to tamo logor bio i kakva su mučenja ti ljudi prolazili, od ček pointa mučenja racija ubijanja silovanja, najveći logor na svijetu 50 godina, mediji apsolutnu cenzuru prave prema tome, to da radi neka islamska zemlja svi bi brujali, a ovom ništa, to je očito razlog ko sve na zapadu kontrolira
opet je USA izrahellu izglasala 26 milijardi dolara pomoci i na faci ovog necovjeka se vidi da je nacista i monstrum 💩😡
Izraelski vojnik ubije diječaka od 14 godina u ulici dok se igralo. Epilog : vojnik dobio kaznu od 90 minuta kazne !!
Šta se folirate? U toku je g€nocid kojem ste vi sponzori. Čuj...hoću kak!m neću kak!m...a dostavite oružje za ubijanje za 50mlrd...jel vi stvarno mislite da je sav svijet debilizovan??
DVOLIČNJACI!!! Izglasali 60 MILIJARDI $ IZRALSKOJ VOJSCI , al eto taj jedan bataljon je sporan!? Koja magla!? Koje ismijavanje svjetske javnosti!?
Sankcija vas čeka od Allaha
Koja šuplja! Uvodite sankcije nekakvom bataljonu, a IDF-u i Izraelu koji čine genocid dajete milijarde dolara! Marš, licemjeri, rugate se cijelom čovječanstvu! Sram da vas bude!
Ma kakve sankcije,oni su najbezopasniji ti haredi Oni ne znaju ni rukovati oruzjem, niti hoce da se obuce