Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će glupi Srbi reći da su ovo bjeloruski nacisti. Jer ko god se suprotstavlja Vrhovnom Voždu Putinu, automatski je nacist.
Svaki udarac ruZZkom svetu samar je i srpskom svetu. To su dva kancera koji hrane jedan drugoga
Ja Srbin ti kazem da Iran stotinama godina nije ratovao,protiv Irana se vodi medijski rat a protiv Saudijske Arabije ne,a i u Iranu i u S.Arabiji zene pokrivaju kosu npr.,ali eto iz nekog razloga S.Arabija ne smeta.Smisljeno unistili Libiju, Irak, Vijetnam, Siriju itd.Kao sto vidis to su vecinski muslimanske zemlje ali ja nemam problem objektivno da sagledam sta se desava,ali ti iz nekog razloga neces da vidis da bi Rusija zavrsila kao i Libjja,Irak,Sirija da se ovo ne desava u Ukrajini.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Još ima normalnih Bjelorusa
Sad mi ništa nije jasno, zar do jučer nisu bili udruženi?
putler drzi svog vozda na celu drzave, narod je protiv rusa vecinom, i zele slobodu al su brojni protesti ranije guseni od strane ruske vojake direktno. Mala drzava, posalje putler par bataljona i odrzi svog vozda na vlasti. Al sa ovom blamazom, nece jos dugo.
Mozda rijec partizani ti nesto znaci?
Bjelorusija je najurednija i najčišća zemlja u Europi,ko je bio zna o ćemu pričam.A recimo Berlin,Rim,London su najbolji prikaz prljavštine zapadne civilizacije.
Pogodi zbog cega. Jer u Bjelorusiji nema migranata za razliku od gore navedenih gradova
Rusi zamišljaju da su u vremenu SSSR pa kad su s tenkovima ulazili u Mađarsku , Čehoslovacku i uvodili svoju disciplinu. Samo da se i tu ne zakuha više. Ulaskom Finske i Švedske u Nato Rusi su već gubitnici rata pa makar pokorili komplet Ukrajinu. A gdje su žrtve i troškovi rata. Glupi ratovi i glupe vođe.
Bella Ciao ! 🤩
Pa jel moguće da ovako pljujete Srbe, a hoćete zajedno u državu? Ljudi, dođite sebi, šta vam je?
Necemo zajedno u drzavu, kada više vole srbiju od svoje Bosne neka idu u srbiju. Niko ih nije zvao da dolaze vamo, a svakakvog su svjerstva radili protiv komsija, daleko im kuca bila.
Jedini koji su ovdje nepozvani došli su Osmanlije? Samo čudna ona imena na stećcima. Ćirilica i još ista kao ovih pridošlica, Srba. Nema pravog Bosanca do ongo s Vlašića, iz Gračanice itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
izdali me prijatelji izdao me brat izgubila sve sam bitke al jos vodim rat jer ti si mi najvazni ne izdaj me ti budi uvek pored mene moja ljubavi prodali me svi rodjeni za dukata tri vise vredim al ne zalim kad smo skupa mi nek sve uzmu neka lazu neka mrze me nek svi budu protiv mene izdrzacu sve
zna se ko je bio ovdje 90ih nisu bili ukrajinci nego rusi i oni ukrajinci koji su bili bili su rusi iz ukrajine
Bravo za bjeloruse. Čim se rat završi naručit ćemo još tramvaja od vas.
Čekaj jesam li ja ovo razumio da su Ukri dronovima napali Bjelorusiju. Neki normalni mediji bi objavili da je Ukrajina objavila rat Bjeloruaiji
Čitanje je sposobnost koja se da savladati. Nigdje ne piše da su Ukrajinci, ne znam zašto koristiš pogrdan naziv "Ukri", ovo uradili već opozicija iz Bjelorusije. A nije da ih ima malo koji bi Lukasenku frku napravili.
Dobar je Dodik čovjek samo što mu pas muda nosi.
100% instruisani od političkog Kijeva
Bella ciao je dzoker u rukavu
Svaki rat u kojem će brkata diktatorska spodoba biti uhvaćena, silovana i likvidirana je dobro došao !
Opravit će to rusi namah. Eto njega na Piku za mjesec najkasnije
Pa jesu li ga oštetili ili raznijeli