Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko se mača lača
treba malo uzeti u obzir i da je crnac bez potrebe pola sata se opirao hapsenju i da je fizicki dosta jak jer je bio nadrogiran a i crnac je. Isto tako svaki kojeg hapse jauce da ga puste jer ce umrijeti...zafrkano je to procjeniti i udovoljavati zeljama liku koji se pola sata hrvao sa policijom. Ne osudjujte pretjerano druge.
@ MCop nista ja loše nisam reko da je prekomjerno prekomjerno je bilo lik umro nema se sta vise rec
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
lijepi američki zakon oduzmeš život 40 godina a ne ko kod nas za 2 godine eto ih vani da se pušu ko pauni i prave opet probleme, još ih puštaju na dopuste usput
Samo kod njih više belaja nego u Evropi iako imaju i smrtnu kaznu (nas izbaci iz računice jer nismo uređeno društvo). Želim reći, kazna ne rješava društvene probleme.
Je li ga izbo crnac? Pitanje za jedan dolar. ;D
Sta vi tamo znate haha. Znate li vi da media u america ima svoje ljubimce kad su u pitanju kriminalci. I utome about si kriminalac Ali koristis kriminal da pomognes familiji Kosto kazu da je gorge to radio oni bi ti mirne duse rekli da on nije kriminalac nego Andjeo.sa takvim se normalni ljude ne samo policija baklja u americi.
Bra'o ko je god.Tog jednako osloboditi kao nagradu.
AHAHHAHA IZBOLI GA NA BLACK FRIDAY. Nadam se da će policijska svinja se ugušiti u svojoj krvlji.
Za koju godinu ce biti u Americi k'o i kod nas, narod će govoriti policija ništa ne smije kriminalcima. A samo društvo hoće da je tako.
Pa vec ne smije.
E tog tipa sto je izbo ovog idiota treba dobro pocastiti i pomilovati i da mu drzava placa sve do kraja zivota.. Samo mu je greska sto ga nije skroz ubio..
Možda nije htio
Karma je čudo
Nije se moglo desiti boljoj osobi...
sreca pa ga nije ubio nek se usere jos koji put do kraja zivota,..
Lagano ga je trebalo na komade isjeć.
George floyd obicni kriminalac koji napada trudne zene, koji snima porno filmove i koji se drogira te je od te droge i umro prema oficijelnim podatcima. Bruka i sramota zbog koga su se desavali protesti
Činjenica je da on nije bio 100% nevin, jedna google pretraga sve kaže. Ali nije trebao da umre onako. Ovaj komentar tvoj je samo izgovor da budeš rasistički kreten, lp.
Napadne covjek trudnu zenu, ja to spomenem i odjednom sam rasista 😂 Nigdje veze sa vezom, palis se na price Americke ljevice
What goes around, comes around
Pobogu Klixe! Dajte molim vas pisite korektnim bosanskin jezikom. Ovako kako vi pisete vase clanke je pa gotovo nemoguce razumjeti...
ko god je vidio snimak, mogao je zakljucit da se crnac previse odupirao i sam sebi na kraju krajeva skocio u stomak
U sta si ti gledao...cojk nije mogao trepnut koliko se ova konjina navalila...eto sad truhni u zatvoru i strepi za svoj zivot jer si majmun bio..