Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Venecuela rekla zločinačkoj Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji da odhebu sa svojim beskorisnim lockdown i neispitanim genskim vakcinama, i hopalahop usa već prijeti. U Mijanmaru su iz istih razloga digli danas facebook-rulju protiv vlasti koja takođe ne priznaje who. Iran je za istu stvar dobio napad svojih položaja u Siriji. Vidjet ćemo ko je slijedeći
baš ih svrbe prsti nakon 4 godine mira da negdje istresu rakete ... Ovaj Biden je vuk u janjećoj koži ako iko izazove rat, ovaj starac će ...
A Spiriceve sankcije, do kada da covjek pati zbog sankcija, sve mu suze niz guzove
Biden na strani socijalističke(Venezuela) i komunističke diktature (Kina) a zagovara radikalnu ideologiju ljudskih prava . Niđe veze s vezom.
al ne lezi vraže, protiv su jedine muslimanske socijalističke diktature - Sirije. Aman svako bi se ideološki zbunio ali očigledno nije u pitanju ideologija već pare.
Vlasi kažu Amerika - čemerika, ali niko neće u "bratsku" Rusiju da radi za "bratske" Rublje? Ni za Drahme iz Grčke ni za Dramove iz Armenije! Samo euri a mogu i dolari! Jel tako VLAŠKA GENOCIDNA SIROMAŠNA KREZUBO NEPISMENA NAKUPINO?
Ja radim u firmi i tamo primam platu, sto ne znaci da vise volim poslodavca od familije. Rusi su srpska familija i volimo ih vise od poslodavaca.
@Nebesky Pa lijepo odeš kod "Ruske famAlije" pa nek ti oni budu poslodavci? U čemu je problem krezavi nepismeni genocidni siromašni šinovla?
Kako ba ovo predstavnik Biden predstavnik radikalne ljevice ? Ne kontam.
predsjednik
bidene bar nas poselami
Raspištolji se Bidenu niste 4 godine prodavali oružje i pucali po svijetu, a evo sad već Sirija pa malo južna Amerika, to revolveraši to nam treba
Hajde vrijeme je da ovu Smrdsku razhebemo predsjedniče