Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
americki spiun,izmisljen lik za udar na europsku auto industriju.
A jest vam čovjek istresao agendaške guzice ogrezle u zlu i nenormalnosti. Sam ga Bog poslao.
Show musk go on
Nije pop problem,nego korona prevara. Drmati će se vlade sljedećih mjeseci samo tako.
Zaboravio je rec da je Elon sklon teorijama zavjere, da ne voli da placa porez i da misli sa su "njegovi" radnici njegove igrace. Cmar od insana. Bolje da i ne gledamo u njegov "privatni" zivot i onu djecu sa nakaradim imenima koji ima sa cudnim zenama, nije bitno ali nam kaze nesto o Elonu kao insanu
Da, a vi "liberali" glumite da vjerujete da ste iznad zakona prirode i konvencionalne znanosti pa mijenjate državne zakone u skladu s tim. Elon je sasvim normalan tip a eto desilo se i da je pun k'o brod a njima muka što su kraj njega gotovo pa nevažni... Njih se voljom naroda može poslati u zaborav, Elona će volja naroda spasiti od zaborava.
Zasto je nasilje sloboda govora a recimo mindze i cune nisu? Postavis sliku dobre mindze i odmah te blokira. Postavis sliku kako neko nekog kolje to je sloboda govora. Zastita djece? Da vide mindzu opasnije neko da gledaku kako neko nekog bode nozem. Da da vjerujem vam. Malo mi nastrana ta razmisljanja.
Covjek kupio twiter da moze slati privatne poruke svima. Ko ima twiter, cak i ako ne prati Elon Muska dobice poruku direktno od njega sa njegovim politickim misljenjima. Covjek bolestan, prica o slobodi govora a propaganda diktatora sto se tice kontrole medija.
Vidio sam nasilnijih videa, u čemu je problem?
Što ti je krivo? Još si mu počeo misli čitati.
Musk je prašio, potencijalno tukao Heard dok je Depp bio na snimanju?