Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arapske prodane kucke
Medju arapima su najveci neprijatelji muslimana i Islama.
Arapi najpoganiji stvorovi na svijetu, možda gori i od Izraelaca, pljuc, dabogda pokrepali, pogušili se u zlatnim kadama
Arapi su posebna sorta.
Malo naivan text, brko skuplja političke poene a zna da se to nikad neće ostvariti. A u ostalom, Arapski režimi rade za svoje Interese I nepada im pamet da budu branitelji ovog ummeta.
SAMO ME ZANIMA KAKO FUNCIONIŠE OVAJ KLIX, JER MI NIKAKO NIJE JASNO KAKO OVI OSREDNJI ILI DA NE KAŽEM GLUPI KOMENTARI DOBIJU PUNO VIŠE LAJKOVA NEGO OVI ČINJENICAMA POTKRIJEPLJENI TJ. PAMETNIJI ...ILI JE I TO U SVRHU OBMANE
Jer su po tebi pametni komentari oni bezvezni koje i ptice na grani znaju.
PA NARAVNO DA SU PROTIV ZATO ŠTO SU NAVEDENE ARAPSKE ZEMLJE UZ CIONISTE...
Sejdiste Faraona modernog doba nije u Egiptu, nego u Rijadu. Svi znamo kako mu je ime.
Inače, Palestinci su se borili za oslobođenje od turske okupacije. Pa su dobili Britance koji su im onda doveli jevrejske doseljenike. Ako im je sad jedini spas da ih Turci čuvaju od Izraela, onda je to dno dna.
Arapi svim snagama grebali da se oslobode osmanskog carstva i unište kalifat uz pomoć zapada, jer im nije pasalo da nearapi upravljaju kalifatom.Kad su ih Britanci rješili osmanlija zemljište je još uvjek bilo u vlasništvu arapskih aga i begova koji i nisu iz Palestine.Ta teritorija je prodata Izraelu da to obična raja koja je živila na begoluku to i ne zna. Ta raja je prevarita od Arapa vehabista
Mislim da i Erdo folira...zna on unaprijed da Arapske glavešine nece mrdnuti guzicom.
Šejtani upravljaju arapskim zemljama
Baš tako. Treba ih izbjegavati u širokom rasponu. Čak i hadz treba prestati obavljati jer time puniš kasu vehabijama a samim time i Jevrejima. Oni su islam uništili prije 120 godina i proizveli radikalnu vjeru goru od bilo koje. Poslanik as ih je i najavio, "propovijedat će islam i mene a biće gori od bilo kojeg mnogobošci"
Hajde ne izmišljaj.
Egipat na čelu sa cionistom i diktatorom Sissijem,koga su postavili cionisti nakon vojnog puča,kad su ubili legalno izabranog predsjednika Mursija.
draze mi je sto ce licemjerne arapske vodje goriti u dzehennemu nego chetalji i cionisti
naravno da su izraelski kučići odbili
Evo sad će im iz Meke stići pomoć.
Pi*ke
Arapi letaju za Georginom